M18_PRCDAB+-0--App_6

MILWAUKEE® INTRODUCERER DET ULTIMATIVE LYDSYSTEM TIL BYGGEPLADSEN

 

Milwaukee Tool er stolte af at lancere den mest avancerede radio, der er bygget til byggepladsen: M18 PACKOUT radio og oplader med DAB+.

 

Denne M18™ PACKOUT™ radio og oplader er ikke kun fuldt kompatibel med det modulopbyggede PACKOUT™ opbevaringssystem, men er også udstyret med 10 højttalere og tilslutningsmuligheder med fuld rækkevidde, så brugerne kan streame perfekt lyd trådløst fra en afstand på over 30 m.

 

Den nye radio er fuldt kompatibel med det modulopbyggede PACKOUT™ opbevaringssystem og er udstyret med 10 højttalere og tilslutningsmuligheder med fuld rækkevidde.   

      

"Denne unikke radio har ikke kun Bluetooth® 4.2-kapacitet og evnen til at oplade alle M18™ batterier, men det er også fuldt kompatibel med PACKOUT systemet for nem transport til og uden for byggepladsen”, fortæller Alexander Flemming, Product Manager hos Milwaukee Tool. 

 

Det modulopbyggede PACKOUT™ opbevaringssystem er det mest alsidige og holdbare modulopbyggede opbevaringssystem i branchen. En intuitiv og hurtig fastgørelsesmekanisme giver brugerne frihed til at stable og låse PACKOUT™ værktøjskasser, beholdere, poser og tasker i forskellige størrelser i mange konfigurationer, der passer bedst til opgaven.

 

Radioen er udstyret med et 10-højttalersystem bestående af fire højttalere med fuld rækkevidde og fire diskanter og leverer klare mellemtoner og høje toner. Når radioen kombineres med en subwoofer og passiv radiator, giver den en kraftig, afbalanceret 360°-lyd, som gennemtrænger store indendørs og udendørs rum. Med tilslutningsmuligheder med fuld rækkevidde, Bluetooth® 4.2, DAB+-radio med 18 forudindstillede stationer og indbygget hjælpeprogram vil denne revolutionerende radio og oplader sætte en helt ny standard for kvalitet og ydeevne inden for lyd på byggepladsen. Radioen er bygget til brug på og uden for byggepladsen og har et indbygget forseglet opbevaringsrum til opbevaring af mobilenheder, en indbygget M18™ oplader, USB 2.1A-udgangsport til opladning af mobilenheder og en ekstra indgang.

 

 
Packout--App_3

 

Takket være en intuitiv og hurtig fastgørelsesmekanisme er M18™ PACKOUT™ radioen med oplader konstrueret til at være let tilgængelig, når den stables oven på eller i et eksisterende modulopbygget PACKOUT™ opbevaringssystem. Som den nyeste tilføjelse til det modulopbyggede PACKOUT™ opbevaringssystem kan radioen holde til en vægt op til 130 kg. For brugervenlighed er batteriet, ledningen, flaskeåbneren og den indbyggede opbevaring fuldt tilgængelige, når de er placeret i et PACKOUT™ system.

 

M18™ PACKOUT™ radioen og opladeren er vand- og smudsresistente og bygget med udvendig beskyttelse på hvert hjørne for optimal holdbarhed.

 

Dette nye produkt er en del af M18™ systemet, som nu tilbyder mere end 190 batteridrevne værktøjsprodukter, som alle strømføres fra den samme batteriplatform.

 

Bluetooth®-ordmærket og -logoerne er registrerede varemærker ejet af Bluetooth SIG, Inc., og enhver brug af sådanne mærker gjort af TTI sker under licens. Andre varemærker og handelsnavne tilhører de respektive ejere.

 

 

Specifikationer

 

M18™ PACKOUT™ radio og oplader (M18 PRCDAB+-0)

 

Bluetooth®-kompatibel: Ja
Batterioplader uden interferens: Ja
Forudindstillede radiostationer: 18
USB-opladerens udgangseffekt: 2,1 A
Størrelse: 558,8 x 411,5 x 172 mm
Vægt med batteri (M18 2,0 Ah): 10,9 kg
Spænding: 18 V
IP57-klassificering

 

Hvis du gerne vil vide mere om M18 PACKOUT radioen og opladeren eller det modulopbyggede PACKOUTopbevaringssystem, kan du se en video med dem i aktion eller finde nærmeste forhandler på www.milwaukeetool.dk

 
 
Om Milwaukee Tool
Konstant innovation i over 95 år. Milwaukee Tool er en førende producent af kraftigt elværktøj, tilbehør og håndværktøj til professionelle brugere over hele verden. Siden virksomhedens start i 1924 har Milwaukee Tool været førende i branchen inden for både holdbarhed og ydeevne. Med en urokkelig loyalitet over for fagene fører Milwaukee Tool stadig an med fokus på at levere innovative og fagspecifikke løsninger. Lederskabet inden for litium-ion-teknologi, som ses i M12™- og M18™-systemerne, det tidsbesparende tilbehør og de innovative håndværktøjsprodukter, sætter Milwaukee Tool i stand til hele tiden at levere avancerede løsninger til fagene, som giver øget produktivitet og uovertruffen holdbarhed.
 
 

Kontaktinformation