M12_FBS64-402C--Hero_1

MARKEDETS HURTIGSTE OG LETTESTE KOMPAKTE BÅNDSAV

Milwaukee Tool fortsætter med at levere banebrydende innovation med introduktionen af den kompakte M12 FUEL båndsav i sortimentet af båndsave.

 

DEN NYE KOMPAKTE M12 FUELBÅNDSAV ER den letteste på markedet, så brugerne kan manøvrere saven, hvor pladsen er trang, og bruge den med én hånd. Som klassens hurtigste båndsav skærer denne sav hurtigere end 18 V- og 20 V-konkurrenterne inden for skærekapacitetsklassen 64 mm.  

Med 0-174 omdr./min. er den klassens hurtigst skærende båndsav, hvilket muliggør 64 mm skærekapacitet.

"Vores nuværende kompakte båndsave er klassens bedste, men i vores brugerundersøgelser afdækkede vi et behov for en båndsavsløsning, der ikke kun er kompakt, men også giver hurtigere skæringer og større kapacitet," siger Gustav Olsson, Trade Product Manager hos Milwaukee Tool.


"For at opfylde disse behov har vi udviklet den kompakte M12båndsav med øget skærekapacitet i forhold til vores eksisterende M12 båndsav og udnyttet styrken i FUEL-teknologien"
.

 

 

En kulfri POWERSTATEmotor sætter den kompakte M12 FUELbåndsav i stand til at levere den hurtigste skærehastighed med en skærekapacitet på 64 mm x 64 mm. For at minimere træthed er båndsaven optimeret til brug over hovedhøjde og vejer kun 3,2 kg, hvilket gør den til den letteste kompakte båndsav på markedet. Båndsaven har integreret klingebeskyttelse og større skærekapacitet end den kompakte M12 båndsav. En afbryder med variabel hastighed, justerbar sko og LED-arbejdslys giver maksimal kontrol og øger den samlede produktivitet.

 

Den nye kompakte M12 FUELbåndsav er fuldt kompatibel med hele M12-serien, der nu omfatter over 90 elværktøjsløsninger, der alle drives af samme batteriplatform.

 

Også nye båndsavsklinger!

Den nye kompakte M12 FUEL båndsav leveres også med de nye ekstremt kompakte metalbåndsavsklinger fra MILWAUKEE®. Disse nye 726 mm klinger er optimeret til tyndt metal med 12/14 TPI eller til tykt metal med 8/10 TPI og maksimerer dermed brugernes ydeevne med båndsavsklinger, så der kan skæres mere med færre klingeskift.

 

 

Specifikationer

 

M12 FUEL kompakt båndsav (M12 FBS64-402C)

  • Skærekapacitet, firkantet materiale:                     64 x 64 mm
  • Hastighed uden belastning:                                  0-174 omdr./min.
  • Klingelængde:                                                       726 mm
  • Vægt med 4,0 Ah-batteri:                                      3,2 kg
  • Integreret klingecover
  • Variabel hastighedsafbryder
  • LED-arbejdslys
  • Vinkelhængekrog

 

Leveres med 2 x M12 REDLITHIUM 4,0 Ah batterier, M12 lader og kuffert.
*Fås også i en version uden batterier og oplader.

 

Hvis du vil vide mere om den kompakte M12 FUEL-båndsav, kan du se videoer af den i aktion eller finde din nærmeste butik ved at besøge www.milwaukeetool.dk

Kontaktinformation