<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> LEGENDEN ER BLEVET ENDNU BEDRE MILWAUKEE LANCERER EN NY BAJONETSAV
Milwaukee

Annonce

LEGENDEN ER BLEVET ENDNU BEDRE - MILWAUKEE® LANCERER EN NY BAJONETSAV

Milwaukee Tool lancerer næste generation af legendarisk ydeevne og holdbarhed med deres nyeste M18 FUEL SAWZALL bajonetsav.

 

Den nye Milwaukee® Sawzall BAJONETSAV er designet til de mest krævende arbejdsopgaver på byggepladsen og er en af de mest hurtigskærende og holdbare BAJONETSAVE i sin klasse. Der findes også en version med One-Key™, som giver brugerne mulighed for at tilpasse ydeevnen, OPNÅ fremragende produktivitet samt spore og administrere værktøjet via One-Key appen.

Den nye MILWAUKEE® SAWZALL er en af de mest hurtigskærende og holdbare bajonetsave i sin klasse.

"Det er næsten 70 år siden, Milwaukee Tool opfandt den første bajonetsav. Siden da er SAWZALL™ fortsat den førende i branchen inden for ydeevne og holdbarhed. Den første generation af M18 FUEL SAWZALL blev et vendepunkt for professionelle håndværkere, fordi den gjorde det muligt at arbejde uden ledning for allerførste gang. I år fortsætter vi med at flytte grænserne for batteridrevet teknologi med anden generation af M18 FUEL SAWZALL – en af de mest hurtigskærende bajonetsave i sin klasse. Desuden er saven ikke kun lettere end den forrige generation, den er også en af de mest holdbare SAWZALL-save, vi har produceret til dato”, fortæller Gustav Olsson, Trade Product Manager hos Milwaukee Tool.

Den kulfri POWERSTATE™ motor leverer 3000 slag/min. og en slaglængde på 32 mm for hurtigere fjernelse af materiale. Dermed kan dette værktøj foretage de hurtigste snit i almindelige materialer på byggepladsen såsom træ med søm, stålrør og vandledninger. REDLINK PLUS elektronikken sikrer maksimal ydeevne under belastning samt beskyttelse mod overbelastning.

 

 

En af de mest holdbare SAWZALL bajonetsave til dato!

 

Værktøjet er bygget fra bunden med vigtige forbedringer af holdbarheden for en optimeret levetid under de mest krævende forhold på byggepladsen:

 • Batterier, motorer og elektronik: Denne nye M18 FUEL SAWZALL bajonetsav er udstyret med nyeste generation af den kulfri POWERSTATE motor, en brancheførende REDLITHIUM batterisamling og fornyet REDLINK PLUS elektronik, som er skræddersyet til netop dette værktøj.
 • Opgradering af den legendariske bajonet-mekanisme (krumtapaksel): Bajonet-mekanismen har været en vigtig del af SAWZALL i årtier. Mekanismen på den nye sav er bygget med en forbedret beskyttelse mod indtrængning af støv og vand, og en overordnet optimeret holdbarhed.
 • Forbedringer af slid og korrosion: MILWAUKEE® har ikke kun opgraderet batterier, motorer, elektronik og krumtapmekanismen. De har også forbedret tre andre vigtige komponenter:
  • En klingeklemme med anti-korrosion for længere holdbarhed
  • Funktionen til hurtige og nemme skift af klinger er blevet opgraderet til at være mere slidstærk
  • En metalforstærket batterifæste giver øget holdbarhed og optimeret batteriladning i løbet af værktøjets levetid

Mere om M18 FUEL SAWZALL med ONE-KEY

 

Versionen med ONE-KEY™ har den ekstra fordel, at brugerne får mulighed for at styre ydeevnen til særskilte anvendelsesområder, f.eks. justering af hastigheden for en mere jævn påbegyndelse af snit og aktivering af skærebremsen CUT-BRAKE. CUT-BRAKE stopper automatisk klingen i at komme frem, efter der er udført et snit i de fleste skæreopgaver, hvilket hjælper med at undgå at skære i følsomme eller utilsigtede materialer. Brugerne kan konfigurere deres egne indstillinger, og med et tryk kan man nemt skifte frem og tilbage mellem op til 3 gemte indstillinger (profiler), så hver arbejdsopgave udføres med de mest nøjagtige og produktive indstillinger. Når værktøjet er indstillet i appen, er der ikke længere brug for en telefon. I ONE-KEY-appen kan brugerne også lokalisere værktøjet, få automatiske servicemeddelser og administrere deres lager digitalt.

 

Den nye M18 FUEL SAWZALL er fuldt kompatibel med hele M18 serien, som nu tilbyder mere end 190 batteridrevne værktøjsprodukter, som alle strømføres fra den samme batteriplatform.

 

 

Specifikationer

 

M18 FUEL SAWZALL bajonetsav (M18 FSZ-502X)

 • Hastighed uden belastning:            3.000 slag/min.
 • Slaglængde:                                   32 mm
 • Vægt med batteri:                           3,8 kg
 • Justerbar sko
 • Klingeklemme med anti-korrosion
 • Krog til ophæng
 • LED-lys

 

Leveres med 2 x M18 REDLITHIUM5,0 Ah-batterier, M12-M18 hurtigoplader, klinge til multimaterialel og HD Box.

 

*Fås også i en version uden batterier og oplader. 

 

M18 FUEL™ SAWZALL bajonetsav med ONE-KEY™ (M18 ONEFSZ – 502X)

 • Hastighed uden belastning:            3.000 slag/min.
 • Slaglængde:                                   32 mm
 • Vægt med batteri:                           3,8 kg
 • Justerbar sko
 • Klingeklemme med anti-korrosion
 • Krog til ophæng
 • LED-lys
 • ONE-KEY tilslutningsmuligheder

 

Leveres med 2 x M18 REDLITHIUM5,0 Ah-batterier, M12-M18 hurtigoplader, klinge til generelle formål og HD Box.

 

*Fås også i en version uden batterier og oplader. 

 

Hvis du gerne vil vide mere om M18 FUEL SAWZALL, kan du se en video med den i aktion eller finde nærmeste forhandler på www.milwaukeetool.dk

Kontaktinformation
Milwaukee
Stamholmen 147, 4.
2650 Hvidovre
Tlf:+45 43 56 55 55
Email:   https://dk.milwaukeetool.eu/