M18_FCVL-0--App_6

KRAFTFULD YDEEVNE OG ALSIDIGHED MED NY KOMPAKT M18 FUEL™-STØVSUGER

Milwaukee Tool er stolte af at introducere en ny løsning til rengøring af byggepladsen med effektiv ydeevne og ekstrem alsidighed, der udmærker sig i forbindelse med rengøring af små områder og pletrengøring.

 

Den kompakte M18 FUEL-støvsuger leverer op til 50% mere vedvarende sugeevne end de fleste andre batteridrevne, kompakte støvsugere og har en eksklusiv totrins affaldsseparation for at sikre den mest effektive rengøringsoplevelse.

 

Den kompakte M18 FUEL-støvsuger er optimeret til tørt affald på byggepladsen og har en kulfri POWERSTATE-motor med effektiv ydelse, der er ideel til rengøring af små områder og pletrengøring. For at opnå en mere effektiv rengøring er støvsugeren konstrueret med totrinsfunktion til affaldsseparation. Denne proces deler små og store støvpartikler i beholderen, før det kommer ind i filteret, for at sikre vedvarende sugeevne. 

Den første batteridrevne støvsuger til byggepladsen, der er udstyret med et elektrisk gulvmundstykke for øget produktivitet.

Fagfolk har brug for at kunne gøre rent i en lang række miljøer, herunder affald på jorden, i snævre rum, ved taljehøjde og over hovedet. For at sikre, at disse brugere har den bedste rengøringsløsning til alt det, de støder på, er den kompakte M18 FUEL-støvsuger udstyret med et elektrisk gulvmundstykke, et gulvmundstykke, et børstemundstykke, et redskabsmundstykke og et sprækkemundstykke med en fleksibel slange, der passer til en lang række anvendelsesområder. Støvsugeren leveres med et vaskbart HEPA-filter og et forfilter af skum for at sikre optimal opsamling af støv og mikropartikler.

 

Når støvsugeren er udstyret med et M18REDLITHIUM 5,0 Ah-batteri, kan den køre i op til 18 minutter på høj indstilling og 28 minutter på lav indstilling.

 

Den nye kompakte M18 FUEL-støvsuger er en del af M18-systemet, som nu omfatter flere end 190 elværktøjsløsninger, der alle drives af samme batteriplatform.

 

 

Specifikationer

 

M18 FUEL kompakt støvsuger (M18 FCVL-0)

Luftstrøm:                                                            764 l/min

Maks. vakuum:                                                    184 mbar

Beholderkapacitet:                                               0,95 l

Slangediameter:                                                   40 mm

Slangelængde:                                                     0,5-1,2 m

Vægt inkl. batteri:                                                 4,5 kg


Leveres med forlængerstang, eldrevet gulvmundstykke, gulvmundstykke, fleksibel slange, sprækkemundstykke, redskabsmundstykke, tilbehørsholder, HEPA-filter og skumforfilter.

 

*Batterier sælges separat

 

Læs mere om den kompakte M18 FUEL støvsuger, se videoer af den i aktion eller find nærmeste forhandler på www.milwaukeetool.dk

Kontaktinformation