<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Innovative afl bsrensere fra Milwaukee P batteri
Innovative afløbsrensere fra Milwaukee® - På batteri

Annonce

Innovative afløbsrensere fra Milwaukee® - På batteri

Milwaukee® lancerede tidligere på året to nye håndholdte M18 FUEL™-afløbsrensere. Nu kommer det næste store gennembrud til fagmanden - det nye sektionsopdelte M18 FUEL™SWITCH PACK™-tromlesystem. Dette er den første afløbsrenser, der i en alsidig og mobil maskine kombinerer fordelene ved sektionsopdelte maskiner og tromlemaskiner.

Denne nye løsning er nem at transportere med DET indbyggede rygsækdesign der muliggør skift og tilslutning af tromler og giver maksimal effekt til at rengøre 30 m længere ned.


"De mest almindelige udfordringer i forbindelse med al afløbsrensning er at transportere maskinen hen til opgaven og det at rumme skidtet fra afløbet. Idag findes der ingen maskiner der kan klare begge dele. Tromlemaskiner gør det nemmere at inddæmme skidtet ved at have kablet i en tromle, mens sektionsopdelte maskiner er et lettere alternativ, hvor kablet er adskilt fra maskinen, men begge typer betyder at brugeren skal gå på kompromis" siger Tobias Jönsson, Product Manager for Milwaukee Tool.


"Den fritstående M18 FUEL™-afløbsrenser er den første løsning, der kan klare de mest grundlæggende frustrationer. Med værktøjets rygsækdesign er det let transportere maskinen, og tromlen holder skidtet sikkert indkapslet. Det giver en hidtil uovertruffen produktivitet til alle, som skal rense afløb," siger Tobias.


M18 FUEL™ SWITCH PACK™ er udført i et moduldesign, der bruger ryglænsstropperne til den nemmeste transport til alle tage, afløb, krybekældre eller renselemme. Med tromleforbindelsen kan brugerne hurtigt og uden værktøj skifte mellem kabelstørrelser eller montere en ekstra tromle, så længder på op til 30 m kan nås. SWITCH PACK™-tromlerne er indkapslede for at sikre den bedste beskyttelse og opbevaring af skidtet.


"Inden for afløbsrensning er der hverken sket de store ændringer eller lanceret ny teknologi, kun små forbedringer af aktuelle produkter. Ved at knytte en kulfri motor til vores bedste elektroniksystem og avancerede litium-ion-batterier giver den fritstående M18 FUEL™ SWITCH PACK™-afløbsrenser ikke kun en bedre generel brugeroplevelse, men den har også fordelene ved en batteridrevet platform, der er kompatibel med et bredt udvalg af det værktøj, som professionelle blikkenslagere allerede bruger," siger Tobias.


M18 FUEL™-systemet kombinerer tre eksklusive innovationer – den kulfrie POWERSTATE™-motor, REDLITHIUM-ION™-batteriet og REDLINK PLUS™-elektronikken. Den kulfrie POWERSTATE™-motor leverer ydelse nok til mest krævende opgaver gennem afløbsledninger 
på op til 100 mm.


REDLINK PLUS™-elektronikken giver bedre kontrol med en indbygget tromlebremse, der bremser maskinen i løbet af 3 sekunder. Med den store skridsikre fodpedal kan brugeren bevare kontrollen, selv på våde overflader. Pedalen er desuden nem at aktivere med knæet eller foden.


REDLITHIUM-ION™-batteriet klarer flere opgaver på en enkelt opladning og leverer batteridrevet effekt, mobilitet og sikkerhed inden for afløbsrensning.


De nye fritstående M18 FUEL™ ONE-KEY™-afløbsrensere er fuldt kompatible med hele M18™-serien, der nu omfatter flere end 120 elværktøjer. 


Specifikationer

Fritstående M18 FUEL™-afløbsrenser – 10 mm

(M18 FFSDC10-0)

·       Omdrejning ubelastet: 0-250 o/m

·       Maks. afløbsdiameter: 75 mm

·       Spiraldiameter: 10 mm

·       Kabellængde: 15 m

·       Rygsækenhed

·       Tromleenhed

·       10 mm x 15 m kabelkoblingsende

·       5 stk. samlesæt


Fritstående M18 FUEL™-afløbsrenser – 13 mm

(M18 FFSDC13-0)

·       Omdrejning ubelastet: 0-250 o/m

·       Maks. afløbsdiameter: 100 mm

·       Spiraldiameter: 13 mm

·       Kabellængde: 15 m

·       Rygsækenhed

·       2 stk. tromleenheder

·       2 stk. 13 mm x 15 m kabelkoblingsende

·       5 stk. samlesæt


Fritstående M18 FUEL™-afløbsrenser – 16 mm 

(M18 FFSDC16-502)

·       Omdrejning ubelastet: 0-250 o/m

·       Maks. afløbsdiameter: 75 mm

·       Spiraldiameter: 16 mm

·       Kabellængde: 15 m

·       Rygsækenhed

·       2 stk. tromleenheder

·       2 stk. 16 mm x 15 m kabelkoblingsende

·       2 stk. M18 5,0 Ah batterier og en oplader

·       5 stk. samlesæt


Hør mere om Milwaukees M18 FUEL™-afløbsrensersortiment 
eller find nærmeste forhandler på www.milwaukeetool.dk

 

Kontaktinformation
Milwaukee
Stamholmen 147, 4.
2650 Hvidovre
Tlf:+45 43 56 55 55
Email:   https://dk.milwaukeetool.eu/