M18_ONEFPRT-202X--App_6

Hurtigere nitning og uovertruffen ydelse med m18 fuel popnittepistolen

Med sit inline-design og sin kulfrie motor monterer det nye værktøj nitter hurtigere og har længere levetid end andre batteridrevne nittepistoler. samtidig elimineres besværet med og vedligeholdelsen af pneumatiske kompressorer og slanger.

 

 - For over to år siden blev vores M12™-popnittepistol lanceret på markedet som verdens første batteridrevne nitteværktøj til håndværkere og var et stærkt alternativ til forældede og rent ud sagt anstrengende værktøjer til nitning, fortæller Alexander Flemming, Trade Product Manager Nordic for Milwaukee Tool. Han fortsætter:

 

- Med vores M18 FUEL™-teknologi er vi nu i stand til at levere en endnu hurtigere og langt mere produktiv batteridrevet nitteløsning, der betyder, at brugerne slet ikke behøver at bruge trykluftværktøj.

 

Som alle øvrige M18 FUEL™-løsninger kombinerer den nye M18 FUEL™ popnittepistol tre unikke innovationer – den kulfrie POWERSTATE™-motor, REDLITHIUM™-batteriet og REDLINK PLUS™-elektronikken. Den kulfrie POWERSTATE™-motor leverer 20.000 N (20 kN) trækkraft til blindnitter med høj styrke i alle materialer. M18™ REDLITHIUM™-batteriet leverer mere arbejde pr. opladning og mere arbejde i hele batteriets levetid ved at montere op til 900 stk. 4,8 mm eller 500 stk. 6,4 mm blindnitter af aluminium med et M18™ REDLITHIUM™ 2,0 Ah-batteri. REDLINK PLUS™-elektronikken sikrer maksimal ydeevne og beskytter mod overbelastning, overophedning og overafladning.

 

 

 

Popnittepistolens design med tre kæber er konstrueret i en førsteklasses stållegering og holder længere end alternative løsninger på markedet for at minimere nedetiden og for at levere mere arbejde mellem kæbeskift. Popnittepistolen er konstrueret med en gearkasse helt i metal, slagfast plast og en beskyttende overkappe, der kan modstå barske forhold på værksteder og fabrikker, samtidig med at det føles let i hænderne.

 

Popnittepistolen leveres med fire mundstykker (4,8 mm, 6,0 mm, 6,4 mm og 7,0 mm) til at holde blindnitterne på plads, når de sættes i værktøjet. Værktøjet har derudover indbygget opbevaring med plads til alle fire mundstykker samt skiftenøglen til skift mellem størrelser på værktøjet. Reservemundstykker kan købes separat for fleksibilitet alsidighed. Der fås også en 152 mm lang forlænger, der giver brugerne mulighed for at montere nitter på trange steder.

 

Den nye M18 FUEL™ popnittepistol med ONE-KEY™ er fuldt kompatibelt med hele M18™-sortimentet, som nu omfatter flere end 190 værktøjer på samme batteriplatform.

 

M18_ONEFPRT-202X--App_7Milwaukee Tool fortsætter med at eliminere behovet for pneumatik ved at levere klassens bedste batteridrevne ydeevne med introduktionen af M18 FUEL popnittepistolen med ONE-KEY. Som en ekstra fordel giver ONE-KEY™ mulighed for at spore, administrere og sikre popnittepistolen.

 

Specifikationer

M18 FUEL™ popnittepistol med ONE-KEY™ (M18 ONEFPRT-202X)

Maks. trækkraft: 20.000 N (20 kN)

Maks. Antal nitter med M18 B2-batteri: 900 x 4,8 mm

Slaglængde: 30 mm

Nittestørrelser: 4,8, 6,0, 6,4 og 7,0 mm

Nittemateriale: aluminium, stål og rustfrit stål

Vægt inkl. batteri: 2,5 kg

 

Leveres med 2 x M18™ 2,0 Ah-batterier, M18™ og M12™-hurtiglader, 4 x mundstykker: 4,8 mm, 6,0 mm, 6,4 mm og 7,0 mm, bælteclips, skiftenøgle, nitteopsamler, ring til værktøjsikring og HD-boks.

 

 

Kontaktinformation