<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> HOeJ SUGESTYRKE OG FLEKSIBILITET MED DEN NYE M18 FUEL PACKOUT VAaD TOeR STOeVSUGER
Milwaukee

Annonce

HØJ SUGESTYRKE OG FLEKSIBILITET MED DEN NYE M18 FUEL™ PACKOUT™ VÅD-/TØR-STØVSUGER

Milwaukee Tool er stolte af at kunne præsentere den nye 18 V våd-/tør-støvsuger, der er fuldt kompatibel med PACKOUT-modulopbevaringssystemet.

 

M18 FUEL PACKOUT-våd-/tør-støvsugeren leverer høj sugeevne, som giver brugerne den ydeevne og kraft, de har brug for til hurtig sugning af en lang række materialer.

 

 

M18 FUEL PACKOUT våd-/tørsugeren har tre eksklusive MILWAUKEE®-innovationer — den kulfrie POWERSTATE-motor, REDLITHIUM-batteriet og REDLINK PLUS-elektronikken. Den kulfrie POWERSTATE-motor leverer høj sugestyrke, hvilket giver brugerne effektiv ydeevne, så de nemt og hurtigt kan fjerne almindeligt vådt og tørt affald på arbejdspladsen. Våd-/tør-støvsugeren er udstyret med et M18REDLITHIUM HIGH OUTPUT 8,0 Ah-batteri, som giver den en driftstid på op til 30 minutter på høj indstilling og 50 minutter på lav indstilling.

M18 FUEL PACKOUTvåd-/tør-støvsugeren  giver brugerne den ydeevne og effekt, de har brug for til nemt at fjerne både vådt og tørt affald på arbejdspladsen.

Takket være en intuitiv og hurtig fastgørelsesmekanisme er M18 FUELPACKOUT våd-/tør-støvsugeren designet til at være let tilgængelig, når den stables med PACKOUT-modulopbevaringssystemet. Af hensyn til brugervenligheden kan våd-/tør-støvsugeren bruges på og uden for PACKOUT-stablen, hvilket gør den til den mest bærbare og alsidige våd-/tør-støvsuger på markedet.

For optimal opsamling af støv og mikropartikler leveres støvsugeren med et HEPA-filter. HEPA-filteret er vaskbart og kompatibelt med alle tre MILWAUKEE® våd-/tørstøvsugere – denne nye M18 FUEL PACKOUT våd-/tør-støvsuger, M12 FUEL våd-/tør-støvsugeren og den kompakte M18 FUEL våd-/tør-støvsuger. Der medfølger en adapter til elværktøj samt til effektiv støvopsamling fra andre elværktøjer.

Specifikationer

M18 FUEL PACKOUT våd-/tør-støvsuger (M18 FPOVCL-0)

  • Luftstrøm:                                     1.416 l/min
  • Maks. vakuum:                             117 m/bar
  • Støjniveau:                                    87 db(A)
  • Beholderkapacitet, tør:                  9,5 l
  • Slangediameter:                           41 mm
  • Vægt inkl. batteri:                         5,6 kg (med 2,0 Ah-batteri)

 

Leveres med fleksibel slange, HEPA-filter, smalt og bredt mundstykke samt DEK26-adapter.

 

Læs mere om M18 FUEL PACKOUT våd-/tør-støvsugeren, se videoer af den i aktion eller find nærmeste forhandler på www.milwaukeetool.dk 

Kontaktinformation
Milwaukee
Stamholmen 147, 4.
2650 Hvidovre
Tlf:+45 43 56 55 55
Email:   https://dk.milwaukeetool.eu/