M18_FMT-0X--Hero_1

DET NYE M18 FUEL™ MULTIVÆRKTØJ LEVERER DE HURTIGSTE SNIT MED LAVE VIBRATIONER

Milwaukee Tool er stolte over at introducere det nye M18 FUELmultiværktøj med den uovertrufne effekt, ydeevne og driftstid fra M18 FUEL-teknologien.

 

Dette nye multiværktøj giver branchens bedste brugeroplevelse, genererer de hurtigste snit, har KRAFT til nedrivning samt lave vibrationer i værktøjet.

Leverer de hurtigste snit, har kraft nok til nedbrydning samt lave vibrationer i hele værktøjet.

“Til steder, hvor pladsen er trang, og hvor du har brug for at skære, slibe eller skrabe, er der intet, der kan sammenlignes med det oscillerende multiværktøj. Værktøjets alsidighed er uovertruffen," siger Gustav Olsson, Product Manager for Milwaukee Tool. “Vores førende position inden for batteriteknologi har nået et punkt, hvor vi nu kan levere det hurtigste og kraftigste oscillerende multiværktøj til brugerne med nogle af de hidtil laveste vibrationer i multiværktøjet. Det giver en værktøjsoplevelse som aldrig før!”

Det nye M18 FUELmultiværktøj har tre eksklusive MILWAUKEE®-innovationer — den kulfrie POWERSTATE-motor, REDLITHIUM-batteriet og REDLINK PLUS-elektronikken.

Den kulfrie POWERSTATE-motor kombinerer en oscilleringsvinkel på 4,2 grader og 10.000-20.000 omdr./min. for at levere branchens hurtigste skærehastighed. Det giver også brugerne mulighed for nemt at udføre mange krævende opgaver, såsom snit i hårdt træ og træ med søm, hvilket flytter grænserne for, hvad et alsidigt oscillerende værktøj kan. Desuden mindsker værktøjets design vibrationer, så snittene bliver mere behagelige, og brugerne bliver mindre trætte.

Yderligere funktioner omfatter en drejeknap med 10 indstillinger, der giver brugerne mulighed for at justere hastigheden i forhold til anvendelsen, samt indbygget 180° LED-lys, der giver maksimal belysning ved arbejde på steder med dårlige lysforhold.

Det nye M18 FUEL multiværktøj er en del af M18-serien, der nu omfatter mere end 190 elværktøjer på samme batteriplatform.

 

 

Specifikationer

 

M18 FUEL™ multiværktøj (M18 FMT-502X)

  • Omdr. ubelastet:                             10.000-20.000 omdr./min.
  • Oscilleringsvinkel venstre/højre:     4,2°
  • Vægt inkl. batteri:                            1,9 kg
  • Automatisk indlæsningsfunktion
  • 180° LED-lys
  • Drejeknap til variabel hastighed

 

Leveres med 2 x 5,0 Ah REDLITHIUM™ batterier, hurtiglader, adapter, dyksavklinge OSC 112, slibesål, 5 x slibepapir og DEK26- støvskærm.

 

* Fås også i version uden batterier.

 

 

Læs mere om M18 FUEL multiværktøjet, se videoer af det i aktion eller find nærmeste forhandler på www.milwaukeetool.dk       

 

Kontaktinformation