MXF_LSDP-301--App_5

DEN NYE MX FUEL™ KLOAKRENSER GÅR OP AD TRAPPER!

Milwaukee Tool er stolte over at kunne præsentere en ny løsning, der gør det nemmere for fagfolk at udføre kloakservice – den nye MX FUEL kloakrenser med POWERTREDZ.

 

Maskinen er en del af det nye mx fuel-system og er bygget med POWERTREDZ, der gør det nemmere for en enkelt person at transportere maskinen op og ned ad trapper samt ind og ud af servicevogne. Desuden har maskinen kræfter nok til at rydde rødder 60 m ude, samtidig med at snavs forsegles i en helt lukket tromle.


"Forestil dig at
trække en 90 kg tung kloakrenser flere etager op ad en trappe eller at skulle trække den op i en varevogn. Desværre er det hverdagen for mange fagfolk, der arbejder med kloakservice. For at undgå at ødelægge ryggen tager de ofte en ekstra person med for at hjælpe med transport af maskinen," fortæller Gustav Olsson, Product Manager hos Milwaukee Tool.

DEN HAR KRÆFTER NOK TIL AT RYDDE RØDDER 60 M UDE, SAMTIDIG MED AT SNAVS FORSEGLES I DEN LUKKEDE TROMLE.

"Den store MX FUEL-kloakrenser er den første løsning, der giver mulighed for, at én person kan transportere de tunge kloakrensere ved hjælp af vores POWERTREDZ-teknologi, der reducerer belastningen ved at løfte en maskine på 90 kg og derfor forbedrer den generelle produktivitet og sikkerhed for brugerne."

Ud over mobilitet, som er en af de største frustrationer ved disse opgaver, er den store MX FUEL-kloakrenser designet til at øge produktiviteten fra det øjeblik, brugeren ankommer til stedet, til arbejdet er udført, og maskinen er læsset tilbage i varevognen.


Den kulfri POWERSTATE-motor leverer fuld kraft ved maskinens maksimale kapacitet, så brugerne kan rydde rødder helt ude på 60 m i rør på 75-200
mm. REDLINK PLUS-elektronikken forbedrer kontrollen med en integreret tromlebremse, og MX FUEL REDLITHIUM-batteriet leverer effekt til flere opgaver på en enkelt opladning med den nemmeste opsætning og transport. Derudover øger de manglende forlængerledninger brugersikkerheden ved at forebygge snublefare og ledninger i nærheden af vand.



Det automatiske fremførings- og tilbagetrækningssystem reducerer trætheden hos brugeren ved at fjerne behovet for manuelt at trække det tunge kabel tilbage fra rørene. RAPID STOP-knappen løsner hurtigt kabeldrevets lejer for at forhindre kablet i at sætte sig fast. Den fuldt indkapslede tromle eliminerer kontakten mellem brugeren og den roterende tromle og isolerer det indhold, der kommer tilbage gennem røret.

En ekstra fordel ved ONE-KEY er muligheden for at følge maskinens arbejde med sporing og advarsler, komplet flådestyring og en brancheførende teknologi til intelligent udstyr, der sikrer brugerens investering.

Milwaukee Tool tilbyder det eneste sortiment af fuldt batteridrevet rensning af alt fra armaturer til faldstammer samt kabler med manøvredygtighed og holdbarhed til at klare tilstopningerne.

 

 

Specifikationer

MX FUEL kloakrenser med POWERTREDZ (MXF LSDP-301)

  • Kapacitet: 75-200 mm
  • Tromlekapacitet: 30 m x 16 mm eller 30 m x 20 mm
  • Maks. rørdiameter: 200 mm
  • Spiraldiameter: 20 mm
  • Spirallængde: 23 m
  • Hastighed uden belastning: 200 omdr./min.
  • Vægt inkl. batteri: 56,6 kg
  • Fremføring: Manuel eller automatisk
  • ONE-KEY-kompatibel: Ja

 

Leveres med 1x MX FUEL REDLITHIUM CP203-batteri, MXF C-oplader, 1x 7,6 m og 1x 15,2 m tromlekabel (20 mm), 1x rensehovedsæt med 9 dele.

 

Ekstra tilbehør

16 mm X 7,6 m koblingskabel (4932471701)

16 mm X 15,2 m koblingskabel (4932471702)

20 mm X 7,6 m koblingskabel (4932471703)

20 mm X 15,2 m koblingskabel med indvendig kerne (4932471704)

16 mm x 600 mm lederkoblingskabel (4932471708)

20 mm x 600 mm lederkoblingskabel (4932471709)

9-dels rensehovedsæt (48532840)

 

 

Yderligere tilbehørskabler og tilbehørshoveder kan leveres. Se www.milwaukeetool.dk for en komplet liste.

 

Læs mere om den store MX FUEL kloakrenserenser med POWERTREDZ, se videoer af den i aktion eller find nærmeste forhandler på www.milwaukeetool.dk

Kontaktinformation