NGFM-G--App_7

DEN NYE MILWAUKEE® HALSEDISSE GIVER KOMFORT OG BESKYTTELSE HELE DAGEN

For at give brugerne beskyttelse af ansigt, hoved og hals udvider Milwaukee Tool sit arbejdstøjssortiment med en multifunktionel halsedisse.

 

Halsedissen er fremstillet af en fugttransporterende, åndbar blanding af letvægtspolyester og spandex og er designet til at holde brugeren tør og komfortabel hele dagen med 50+ UPF-solbeskyttelse.

 

"Multifunktionel. Brug den som maske, pandebånd eller halsedisse."

 

Halsedissen kan bruges som maske, pandebånd, nakkebeskytter eller enhver anden fleksibel løsning. Halsedissen kan maskinvaskes/tørretumbles og fås i to farver – grå og rød. One-size.

 

 

NGFM-R--App_1

 

 

Sortiment

 

 

 

Læs mere om arbejdstøjet, se videoer af det i aktion eller find nærmeste forhandler på www.milwaukeetool.dk

 

 

OM MILWAUKEE TOOL

Kontinuerlig innovation i over 95 år. Milwaukee Tool er en brancheførende producent af kraftigt elværktøj, tilbehør og håndværktøj til professionelle brugere verden over.

 

Siden Milwaukee Tools start i 1924 har virksomheden været førende inden for både holdbarhed og ydeevne. Med et urokkeligt engagement, når det gælder håndværk, er Milwaukee Tool fortsat førende med fokus på at levere innovative, branchespecifikke løsninger.

 

Uanset om det er gennem lederskab inden for litium-ion-teknologi, som i M12™ og M18™ systemerne, tidsbesparende tilbehør eller innovative håndværktøjsprodukter, vil Milwaukee Tool levere en strøm af avancerede håndværkerløsninger, der tilbyder øget produktivitet og uovertruffen holdbarhed.

 

Kontaktinformation