M18_BLLT-802X--Hero_2

DEN NYE KULFRIE M18™ GRÆSTRIMMER GIVER MAKSIMAL ALSIDIGHED

Milwaukee Tool udvider sit sortiment af udendørs eludstyrsløsninger med introduktionen af den kulfrie M18græstrimmer.

 

Den nye M18 græstrimmer leverer mere rydningskraft og større klippebredde end ANDRE konkurrerende batteridrevne trimmerløsninger på markedet.  

 

For at sikre maksimal produktivitet leverer den nye trimmer op til 6.200 omdr./min. og har en kulfri motor, der er bygget specielt til trimning. For at sikre alsidighed har trimmeren to hastigheder: høj hastighed til krævende opgaver og lav hastighed til maksimering af driftstiden. En klippebredde på maks. 40 cm trimmer mere græs i én arbejdsgang, og et trimmerhoved med nem påfyldning giver mulighed for at påfylde op til 7,6 m trimmertråd på under 30 sekunder. 

For at sikre alsidighed har trimmeren to hastighedsindstillinger: høj hastighed til krævende opgaver og lav hastighed til maksimering af driftstiden.

MILWAUKEE® er stærkt engagerede i at forbedre produktiviteten ved at levere resultatorienterede og fagfokuserede løsninger, så brugerne kan arbejde en hel dag med ét enkelt batterisystem. Denne kulfrie M18 græstrimmer er en del af M18-systemet, der nu omfatter mere end 190 elværktøjsløsninger.

 

 

 

Specifikationer 

 

M18™ kulfri græstrimmer (M18 BLLT-0)

  • Tråddiameter: 2,4 mm
  • Klippebredde: 40 cm
  • Hastighed uden belastning: 0-4.600 / 0-6.200 omdr./min.
  • Vægt inkl. batteri: 5,6 kg
  • Variabel hastighedsafbryder

 

 

Læs mere om M18 kulfri græstrimmer, se video af den i aktion eller find nærmeste forhandler på www.milwaukeetool.dk

Kontaktinformation