M12_FHS-602X--Hero_1

DEN NYE KOMPAKTE M12 FUEL™ GRENSAV ER PERFEKT, NÅR PLADSEN ER TRANG!

Milwaukee Tool introducerer den kompakte M12 FUEL HATCHET grensav.


HATCHET giver fremragende kontrol og adgang, har kraft til at lave op til 75 mm snit i hårdt træ og leverer op til 120 snit pr. opladning på et M12™ 4,0
 Ah-batteri i 50 mm EGETRÆ.

 

“Selvom motorsave typisk er den foretrukne løsning til snit i hårdt træ, leverer de ikke den nødvendige tilgængelighed og manøvredygtighed på steder, hvor pladsen er trang, til at kunne udføre kontrollerede snit,” siger Alexander Flemming, Trade Product Manager hos Milwaukee Tool.

Den nye grensav leverer op til 120 snit pr. opladning på et M12™ 4,0 Ah-batteri i 50 mm egetræ.

“Med sit kompakte design vejer M12 FUEL HATCHET grensaven mindre end 2,3 kg og giver anlægsgartnere den eftertragtede kontrol og meget mindre træthed. Desuden udfører værktøjet snit under krævende opgaver op til 5 gange hurtigere end håndsave,” siger Alexander Flemming.

 

Som alle M12 FUEL-produkter har HATCHET de tre unikke MILWAUKEE®-innovationer – den kulfrie POWERSTATE-motor, REDLITHIUM-batteriet og REDLINK PLUS-elektronikken.

 

 

Den kulfrie POWERSTATE™-motor leverer kraften til at skære i krævende materialer, mens REDLINK PLUS-elektronikken muliggør komplet kommunikation mellem værktøj og batteri, hvilket giver enestående ydeevne, beskyttelse og produktivitet. Saven reagerer øjeblikkelig på aftrykkeren og har en variabel hastighedsafbryder, der giver ultimativ kontrol. Med M12 REDLITHIUM4,0 Ah-batteriet leverer HATCHET tilstrækkelig driftstid til at afslutte større opgaver, idet saven kan udføre op til 120 snit pr. opladning i 50 mm egetræ.

 

M12 FUEL HATCHET har et 15 cm (6”) Oregon®-sværd og -kæde. Kæden har helmejsel med et skær på hvert drivled i modsætning til på hvert andet drivled på en standardsavkæde. Designet med helmejsel giver renere snit og færre vibrationer. Værktøjet har også en automatisk oliesmører, nemt tilgængelig kædestrammer, metalspidser til snit og indbygget opbevaring til nøglen.

 

Den nye M12 FUEL HATCHET grensav er fuldt kompatibel med hele M12-serien, der nu omfatter over 90 værktøjer på samme batteriplatform.

 

 

Specifikationer

 

M12 FUEL HATCHET grensav (M12 FHS-602X)

  • Kædehastighed:       5 m/s
  • Kædebredde:           1,1 mm
  • Kædedeling:             9,5 mm (3/8”)
  • Vægt inkl. batteri:     2,3 kg
  • Oliesmører:               Automatisk
  • 15 cm (6”) Oregon®- sværd og -kæde
  • Kæde med helmejsel
  • Nem adgang til kædestrammer
  • Metalspidser til snit
  • Variabel hastighedsafbryder
  • Indbygget nøgleopbevaring

 

Leveres med 2 x M12 REDLITHIUM™ 6,0 Ah-batterier, M12™ oplader, 6” Oregon®-sværd og -kæde, skede, nøgle og HD-boks.

 

*Fås også i en version uden batterier og oplader.

 

Læs mere om FUEL HATCHET grensaven, se videoer af den i aktion eller find nærmeste forhandler på www.milwaukeetool.dk

Kontaktinformation