M18_FMTIW2F12-502X--App_2

DE NYE SLAGNØGLER FRA MILWAUKEE® KLARER MERE END 90 % AF OPGAVERNE

 

Milwaukee Tool afslører branchens mest alsidige slagnøgler med næste generation af deres M18 FUEL™ slagnøgler med mellemmoment.

 

Med et løsrivningsmoment på op til 881 Nm og en vægt på kun 2,3 kg leverer disse nye slagnøgler klassens bedste forhold mellem effekt og vægt og sørger for god adgang, hvor pladsen er trang, samt hurtigere fjernelse af bolten.

De nye slagnøgler med mellemmoment leverer klassens bedste forhold mellem effekt og vægt og sørger for god adgang, hvor pladsen er trang, samt hurtigere fjernelse af bolten.

"I 2017 lancerede vi vores slagnøgler med mellemmoment. Disse løsninger byggede bro over afstanden i størrelse og effekt mellem små kompakte slagnøgler og ekstremt kraftige slagnøgler med højt drejningsmoment. Nu leverer vi næste generation af disse slagnøgler med mellemmoment, som har en betydeligt reduceret længde, mens momentet samtidig øges!" siger Alexander Flemming, Trade Product Manager hos Milwaukee Tool.

 

"Det, der vil overraske de fleste brugere ved disse nye M18 FUEL™ slagnøgler med mellemmoment, er deres evne til at udføre mere end 90 % af de daglige opgaver, hvilket gør disse nøgler til brugernes foretrukne løsning og giver dem mulighed for kun at skulle række ud efter deres højmomentnøgler, når det er absolut nødvendigt."

 

Mens de er op til 1,3 kg lettere end andre slagnøgler med højt drejningsmoment, er disse slagnøgler med mellemmoment udstyret med en kulfri POWERSTATE™ motor, der genererer det drejningsmoment og den hastighed, der er nødvendig for at udføre mange af de samme opgaver, f.eks. fjernelse af store bolte eller hjulmøtrikker. Som de fleste kompakte værktøjer i klassen kan slagnøglerne desuden nemt få adgang til besværlige fastgørelsesanordninger i rum, hvor større slagnøgler ikke kan passe. REDLINK PLUS elektronikken sikrer maksimal ydeevne og beskytter værktøjet mod overbelastninger, overophedning og overudladning. M18 REDLITHIUM batteriet sikrer, at disse værktøjer leverer mere arbejdstid pr. opladning og mere arbejdstid i løbet af batteriets levetid.

 

M18_FMTIW2P12-502X--App_3

 

Den 4-trins DRIVE CONTROL giver større præcision med en række forudindstillede niveauer for omdr./min og slag/min., der kan vælges fra en enkelt knap på værktøjet. Når du vælger tilstanden 4, mens værktøjet er i fremadgående retning, anvender AUTO SHUT-OFF-tilstanden et moment på maksimalt 47 Nm til manuelle tilspændingsopgaver for at forhindre overspænding. Når værktøjet arbejder bagud, aktiverer tilstand 4 en Bolt-Removal-styring, hvor bolten indledningsvis løsnes med fuldt momentoutput og derefter fjernes med reduceret omdrejningsmoment for at forhindre, at elementet falder på jorden.

 

Disse værktøjer er også designet med tre lysdioder, der leverer stærkere lys med færre skygger, hvilket giver øget synlighed i arbejdsrum med begrænset lys.

 

De nye M18 FUEL slagnøgler med mellemmoment er fuldt kompatible med hele M18 serien, som nu tilbyder mere end 190 værktøjsprodukter, der alle strømføres fra den samme batteriplatform.

 

 

Specifikationer

M18 FUEL™ 1/2" slagnøgle med mellemmoment med friktionsring (M18 FMTIW2F12-502X)


• Løsrivningsmoment: 881 Nm
• Tilspændingsmoment: 745 Nm
• Hastighed uden belastning: 0 - 2575 omdr./min.
• Slagtal: 0 – 3100 slag/min.
• Værktøjslængde: 152 mm
• Vægt med batteri: 2,3 kg
• 4-trins DRIVE CONTROL (omfatter Auto Shut-Off-tilstand og Bolt-Removal-tilstand)

 

Leveres med 2 x M18™ REDLITHIUM™ 5,0 Ah-batterier, M18™-M12™ hurtigoplader og HD Box.

 

*Fås også i en version uden batterier og oplader.

 

M18 FUEL™ 1/2" slagnøgle med mellemmoment med låsestift (M18 FMTIW2P12-502X)

 

• Løsrivningsmoment: 881 Nm
• Tilspændingsmoment: 745 Nm
• Hastighed uden belastning: 0 - 2575 omdr./min.
• Slagtal: 0 – 3100 slag/min.
• Værktøjslængde: 152 mm
• Vægt med batteri: 2,3 kg
• 4-trins DRIVE CONTROL (omfatter Auto Shut-Off-tilstand og Bolt-Removal-tilstand)

 

Leveres med 2 x M18™ REDLITHIUM™ 5,0 Ah-batterier, M18™-M12™ hurtigoplader og HD Box.

*Fås også i en version uden batterier og oplader.


Hvis du gerne vil vide mere om M18 FUEL™ slagnøgler med mellemmoment, kan du se en video med dem i aktion eller finde nærmeste forhandler på www.milwaukeetool.dk

OM MILWAUKEE TOOL
Kontinuerlig innovation i over 95 år. Milwaukee Tool er en brancheførende producent af kraftfuldt elværktøj, tilbehør og håndværktøj til professionelle brugere over hele verden. Siden virksomhedens start i 1924 har Milwaukee Tool været toneangivende i branchen inden for både holdbarhed og ydeevne. Med et ufortrødent engagement for håndværkere fortsætter Milwaukee Tool i førerfeltet med fokus på at levere innovative løsninger, der er målrettet fagfolk. Uanset om det gælder førende løsninger inden for litium-ion-teknologi som f.eks. M12™- og M18™-systemerne, tidsbesparende tilbehør eller innovativt håndværktøj, arbejder Milwaukee Tool dedikeret for at levere en strøm af avancerede løsninger til håndværkere, som giver øget produktivitet og suveræn holdbarhed.

Kontaktinformation