M18_FCSSM-0--Hero_1

BÆRBAR, LETTERE OG MERE ALSIDIG SEKTIONSMASKINE!

Milwaukee Tool kan med stolthed præsenterer den mest bærbare og kraftfulde sektionsmaskine til 16 og 22 mm kabel. Den kompakte M18 FUEL sektionsrensemaskine til 16 og 22 mm kabel leverer kraft til at klare stoppede afløb i en afstand af op til 46 m, hvilket giver mere kraft end ledningsbaserede maskiner, selv ved maksimal kapacitet.

 

Som klassens letteste og mest kompakte maskine kan denne sektionsrensemaskine skifte mellem udendørs brug og den snævreste indendørs anvendelse uden problemer. Den har også en bærestrop til håndfri transport til opgaver på taget.

Den kompakte NYE M18 FUEL™ sektionsrense-maskine leverer kraft til at klare stoppede afløb i en afstand af op til 46 m.

Den nye M18 FUEL sektionsrensemaskine kombinerer tre eksklusive MILWAUKEE® innovationer – den kulfri POWERSTATE motor, REDLINK PLUS elektronikken og REDLITHIUM batteriet. 

 

Den kulfri POWERSTATE motor leverer mere rengøringskraft til de vanskeligste afløb. Uanset om tilstopningen kun er 4,5 m nede i røret eller 46 m ude, kan brugerne være sikre på at have den effekt til rådighed, de har brug for til at udføre arbejdet. Denne maskines effekt overstiger de mest populære ledningsbaserede valgmuligheder på markedet og forbliver konstant under hele arbejdet, så brugerne kan opretholde effekten, når de ryger ind i blokeringer, i stedet for at gå i stå. Desuden kan den kompakte nye M18 FUELsektionsrensemaskine rydde op til 160 mm rør.

 

REDLINK PLUS elektronikken muliggør komplet kommunikation mellem værktøjet og batteriet, hvilket sikrer maksimal ydeevne under belastning.

 

 

Når disse motor- og intelligensteknologier kombineres med et M18 REDLITHIUM HIGH OUTPUT 12,0 Ah batteri, klarer denne sektionsmaskine flere opgaver på én opladning og udfører sædvanligvis en hel dags arbejde. Desuden betyder de manglende ledninger, at brugerne ikke behøver at lede efter stikkontakter eller forlængerledninger, og det øger sikkerheden, da der ikke er ledninger at falde over eller ledninger i nærheden af stillestående vand.

 

Denne maskine er desuden udstyret med ONE-KEY, så den kan spores, administreres og sikres trådløst.

 

Den kompakte nye M18 FUEL sektionsrensemaskine indgår i M18 systemet, som nu omfatter mere end 190 værktøjer, der bruger samme batteriplatform.

 

 

Specifikationer
 

M18 FUEL kompakt sektionsrensemaskine (M18 FCSSM-121)

  • Hastighed uden belastning:           650 omdr./min.
  • Afløbskapacitet:                             32-160 mm
  • Spirallængde:                                 46 m
  • Vægt inkl. batteri:                           14,0 kg


Leveres med 1 x M18 REDLITHIUMHIGH OUTPUT 12,0 Ah-batteri, M18- og M12-hurtiglader, en stor styreslange på bagsiden og bærestrop.

 

Fås også i versioner uden batterier.

 

Hvis du vil vide mere om den kompakte M18 FUEL-sektionsrensemaskine, kan du se videoer af den i aktion eller finde din nærmeste butik på www.milwaukeetool.dk

Kontaktinformation