4932478135--Feat_1

ALSIDIG OG PÅLIDELIG BESKYTTELSE MED NYT BØJLEHØREVÆRN FRA MILWAUKEE®

Nyt bøjlehøreværn fra MILWAUKEE® sikrer komfort hele dagen og ultimativ holdbarhed.

bøjlehøreværnet fra MILWAUKEE® HOLDER brugerne SIKRE UDEN, AT DET GÅR UD OVER PRODUKTIVITETEN, og SIKRER BRANCHEFØRENDE HOLDBARHED og KOMFORT.

MILWAUKEE® fortsætter med at levere førsteklasses personlige værnemidler til fagfolk med introduktionen af det nye 3-punkts bøjlehøreværn, der er designet til at blive båret i længere tid på byggepladsen.

Lavprofilbåndet er EN 352-2-certificeret og sidder sikkert på brugerens hoved. Det kan nemt justeres og drejes, når det bæres, så brugeren kan bære det over hovedet, under hagen og bag nakken. Uanset hvor ofte øreproppernes placering ændres i løbet af dagen, leverer det innovative MILWAUKEE® design fremragende ydeevne, komfort hele dagen og permanent beskyttelse, når medarbejderne har mest brug for det.

Det innovative design giver fremragende ydeevne og komfort hele dagen samt permanent beskyttelse, når brugerne har mest brug for det.

Bøjlehøreværnet leveres med udskiftelige ørepropper i skum og silikone, der begge er designet til at beskytte brugerne mod skadelig støj på byggepladsen. Ørepropperne i silikone er designet til nemt at passe til øret, så brugerne kan vende tilbage til arbejdet hurtigere, samtidig med at de stadig har en Single Number Rating* (SNR) på 32 dB. Skumørepropperne er designet med en konisk form, der passer inde i øregangen, og blødt, komfortabelt skum, der udvider sig hurtigt og giver en sikker forsegling, hvilket giver en SNR på 33 dB.

 

 

MILWAUKEE® bøjlehøreværn

Ørepropper med bøjle, 4932478135 – NYHED!

Udskiftelige ørepropper i silikone, 4932478549 - NYHED!

Udskiftelige ørepropper i skum, 4932478550 - NYHED!

 

 

Læs mere om hele PPE-sortimentet fra MILWAUKEE® eller se produkterne i aktion på www.dk.milwaukeetool.eu/range/ppe/

Kontaktinformation