I tråd med tidens ånd

Annonce

I tråd med tidens ånd

Flere og flere får øjnene op for tekstilbaseret ventilation, da teknikken giver et bedre indeklima. Med fiberteknologi får man et tyve gange større indblæsningsareal i forhold til traditionel ventilation, og resultatet er en lavere indblæsningshastighed, samtidig med at luften bliver mere ensartet fordelt i lokalet.

 

Tekst af Mikkel Dissing Sandahl

KE Fibertec A/S udvikler, producerer og markedsfører luftfordelingssystemer baseret på fiberteknologi. I dag er der ingen steder, hvor man ikke har fokus på at opnå det bedst mulige indeklima, og virksomheden leverer luftfordelingssystemer til sportshaller, skoler, kontormiljøer, laboratorier, levnedsmiddelsektoren og mange andre steder. Tekstilkanalerne har både en økonomisk fordel i forhold til anskaffelsesprisen, og de er billigere at montere, da de vejer 10 % aftraditionelle armaturer og stålkanaler.

Fleksible og fantasifulde ventilationsløsninger

KE Fibertecs KE-Interiør System er specielt udviklet til komfortventilation i lokaler, hvor kravene til luftfordeling, finish og det æstetiske udseende er høje. Det unikke design betyder, at luftfordelingen fungerer optimalt uanset behovet for ventilation. Selv ved minimumsventilation i systemer vil kanalerne forblive pæne uden at blive ”slappe”. Salgschef Tommy Larsen udtaler i den forbindelse:

- Vores KE-Interiør system kan tilpasses det enkelte lokale, og kanalerne kan leveres som halvrunde eller kvartrunde tekstilkanaler. Der er ubegrænsede muligheder for at designe løsningen i forhold til form og farve, og hvilket gør det interessant i forhold til skoler, da man via design kan skabe inspirerende rammer for undervisningen

”Bedre indeklima for vores børn burde prioriteres højere”
- I KE Fibertec har vi primært leveret til faglokaler, hvor der er bestemte lovkrav til luftskiftet. Vi har ikke leveret til så mange klasselokaler endnu, da der ikke er overordnede krav til indemiljøet for børn, som vi kender fra andre områder. I klasselokalerne har der i lovgivningen i lang tid blot været en anvisning om, at man skal lufte ud i frikvarterene, fortæller Tommy Larsen.

- Vi oplever, at besparelser på et byggeri eller en renovering ofte rammer ventilation: Når der skal bygges, så er ventilationen med på højeste plan, men når projektet skal omsættes til kroner og ører, så bliver det lige så stille nedprioriteret

Højteknologisk væveri sikrer fuldstændig ensartet luftgennemtrængning
For at sikre, at virksomhedens høje kvalitetskrav overholdes, så væves alle tekstilmaterialer på KE Fibertecs væveri, der er et af landets største tilbageværende specialvæverier. Tommy Larsen fortæller i den forbindelse:

- Ved at have et væveri, der udelukkende producerer til vores produkter, så kan vi sikre os, at hele processen fra garn til færdigt produkt er underkastet vores ISO 9001 kvalitetsstyringssystem. Via vores kontrol og registrering af produkterne, så vi kan følge de forskellige rullers bevægelser, således evt. fejl kan stoppes med det samme. Fuld sporbarhed på produkterne sikrer fleksibiliteten og muligheden for at finde præcist det materiale som den pågældende indblæsningspose er lavet i.  Når kvaliteten af vores fiberkanaler er i top, så kan vi garantere den luftgennemtrængning, som skaber det behagelige indeklima.

 

ke-fibertec

KE Fibertec

Kontaktinformation
KE Fibertec
Industrivej Vest 21
6600 Vejen
Tlf:+45 75 36 42 00
Email:  
Service
Læs avisen online
Nyheder i din mailboks
Bygge & Anlægsavisen
Kontakt 
Medieinformation
Tip redaktionen!
Annoncer
www.bygge-anlaegsavisen.dk
Nyheder
Nybyggeri og renovering
Produktnyt
Motor/Transport
Profiler
Messer
Bygge- & Anlægsavisen

Bredgade 36. 1. Sal - Forhuset                               
1260 København K
CVR: 28890346
 
Telefontider:
Mandag - Fredag:    09.00 - 16.00
Hovednummer:     +45 3344 5555