<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> ny elegant laeskaerm i haerdet glas med justerbar hoejde aspx
Ny elegant læskærm i hærdet glas med justerbar højde

Annonce

Ny elegant læskærm i hærdet glas med justerbar højde

Der er godt nyt til caféer og restauranter, der gerne vil tilbyde deres gæster muligheden for at sidde i læ og nyde solen. Jyllands Markisefabrik lancerer nu en ny læskærm, der smukt afgrænser udemiljøet samt giver både læ og privatliv.
 
​Foråret er endelig kommet, og vi er mange, der næsten ikke kan vente med at rykke udenfor. Jyllands Markisefabriks' læskærm giver en effektiv afskærmning og forlænger perioden for udeservering. 
 
Læskærmen bevarer et frit udsyn med det klare glas, men hvis man ønsker mere privatliv, kan den ligeledes leveres med matteret eller røgfarvet glas, eller evt. en kombination, hvor det nederste glas er matteret og det øverste klart.

Skærmen er justerbar og kan således køres op eller ned alt efter, om der er behov for læ eller i stedet en kølende brise på de helt varme sommerdage. 
 
Læskærmen bliver skræddersyet og hvert modul kan bestilles i en højde op til 2,5 m og i en bredde op til 3 m. Ved at sammenkoble flere moduler kan enhver ønsket bredde opnås. De forskellige moduler bliver sat sammen uden synlige beslag, og der er ligeledes mulighed for at kombinere justerbare moduler med faste.  
 
Læskærmen er motorstyret og betjenes således nemt med et enkelt tryk.​ 
 
 
Kontaktinformation
Jyllands Markisefabrik A/S
Møgelgårdsvej 7
8520 Lystrup
Tlf:+45 86 22 75 00
Email:   adm@j-m.dk