<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> jyllands markisefabrik screens
Solafskærmning indtænkt fra starten

Annonce

Solafskærmning indtænkt fra starten

Tekst af Mikkel Dissing Sandahl


Jyllands Markisefabrik har i samarbejde med HS Hansen integreret solafskærmningen i de præfabrikerede facadeelementer på KPMG projektet. Solafskærmningen er anodiseret i samme farve som vinduerne, så man får en fin æstetisk løsning.

Karin Bur Andersen, medindehaver af Jyllands Markisefabrik, fortæller: - Vi har stået for al solafskærmning på KPMG, og selve udformningen har vi skabt i samarbejde med arkitekt, bygherre og HS Hansen.

Ved at integrere denne funktion i facaden, så får man en meget effektiv montage, da arbejdet jo netop er gjort på vinduesfabrikken.

Vind er ikke et problem

Jyllands Markisefabrik A/S er et familieejet firma grundlagt i 1946, så man viderefører stolte håndværkstraditioner.

 

Virksomheden er eksperter i specialløsninger, hvor man i samarbejde med bygherre, entreprenør og arkitekt finder den optimale solafskærmning til den enkelte bygning.

 

KPMG har man lavet specielle vindstabile screens, der er integreret i vindueselementet.

Karin Bur Andersen udtaler: - En del af løsningen består i at vores solafskærmning køres helt ned, selvom det blæser med kulingstyrke.

Det har været et ønske fra bygherren, og her har vi brugt vores ekspertise omkring solafskærmningsproduktion og en innovativ udvikling  til at komme med en løsning på denne udfordring.

”Vi følger et projekt helt til dørs”

- Vi har været med til at supervisere HS Hansens montagestart på fabrikken i Lem,  så vinduesfolkene er helt inde i vores produkt.  I Jyllands Markisefabrik har vi gennem årene haft et fint samarbejde med HS Hansen, og vi kender deres facadekonstruktioner indgående.

 

Derudover har vi haft opsyn undervejs på KPMG- byggepladsen, hvor man i disse dage er ved at programmere, så den overordnede styring fungerer perfekt inden afleveringen.

Vi er meget bevidste omkring vores ansvar som leverandør, og vi følger altid vores projekter helt til dørs, siger Karin Bur Andersen.

Større overskuelighed i byggeprocessen

Jyllands Markisefabrik anvendte ligeledes i samarbejde med H S Hansen en integreret solafskærmning på Nykredits hovedsæde ”Krystallen”, og ifølge Karin  Bur Andersen, så kommer der til at være mange lignende projekter i fremtiden:

- Vi er ikke i tvivl om, at de her principper er en del af fremtidens byggeri. Man sparer både tid og penge, da montagen bliver meget mere effektiv.

 

Alle huller til ledninger osv. er tænkt ind fra starten i facadeelementet, og hvor man på en almindelig byggesag skal montere solafskærmningen efter vindueselementerne er sat op, så er det hele overstået i et forløb.

Vi oplever tit, at der er pres på i den sidste fase af byggeprocessen, og da solafskærmningen traditionelt er det sidste, der skal monteres, så kan der hurtigt komme ekstra overarbejdstimer på her.

 

Det undgår man bl.a. ved at integrere solafskærmningen i montagen af vindueselementer, der jo helt klart finder sted på en tidligere fase i byggeriet.

 

Kontaktinformation
Jyllands Markisefabrik A/S
Møgelgårdsvej 7
8520 Lystrup
Tlf:+45 86 22 75 00
Email:   adm@j-m.dk