<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Plastik fra havet bliver genanvendt som solafskaermning
Plastik fra havet bliver genanvendt som solafskærmning

Annonce

Plastik fra havet bliver genanvendt som solafskærmning

Vi lancerer i samarbejde med vores partner, WAREMA, en ny bæredygtig serie af indvendige produkter, der alle er lavet med Sea-Tex stof. Sea-Tex er et genbrugsmateriale fremstillet af plastikaffald fra havet.

 
​Verdenshavene er et fuldstændig enestående levested. Men med mere end fem milliarder stykker plastikaffald i vandet bliver økosystemet dagligt bragt i fare. Ved at finde alternative metoder til at genbruge plastikaffaldet, kan erhvervslivet være med til at bevare verdenshavene. 
Vi tilbyder i samarbejde med vores partner, Warema, en række indvendige produkter, der alle er lavet med det bæredygtige materiale Sea-Tex. Et materiale, der er lavet ud af plastikaffald fra havet.
"Vores nye Sea-Tex produkter opfylder både vores krav til kvalitet og bæredygtighed," siger Thomas Knüttel, chef for Product Management, indvendig solafskærmning hos Warema.
"Det er vigtigt, at vi udover vores arbejde for bedre energieffektivitet og et sundere indeklima, også bidrager til en bedre fremtid. Vores Sea-Tex produkter understøtter dette, da materialet udover at være bæredygtigt, også er utrolig stærkt og dermed har en lang holdbarhed.

Læs mere her
Kontaktinformation
Jyllands Markisefabrik A/S
Møgelgårdsvej 7
8520 Lystrup
Tlf:+45 86 22 75 00
Email:   adm@j-m.dk