<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Harmoniske tone i tone farver paa facader og markiser
Jyllands Markisefabrik A/S

Annonce

Harmoniske tone-i-tone farver på facader og markiser

Paladspassagen i Vejle er igen blevet en åben handels- og sidegade. Passagen står i dag smukt renoveret med butiksfacader i kulørte og elegante tone-i-tone farver suppleret af markiser i matchende farver

 

​​”Vi har rent visuelt, ved hjælp af de forskellige nuancer, forsøgt at skabe effekten af mange små smalle byhuse, i stedet for én enkelte stor facade, som det jo i virkeligheden er” siger Rie Lundgren, projektleder ved Boax Ejendomme. 

Inspirationen kommer fra Notting Hill, der er et mangfoldigt kvarter i den vestlige del af London med markeder, charmerende og kulørte bygninger samt eksklusive restauranter.

”Paladspassagen er i dag blevet til meget mere end blot en passage. Det er blevet til en gade, som man rent faktisk lægger mærke til”, siger Rie Lundgren.

Paladspassagen er dog stadig under ombygning, og håndværkerne er således i skrivende stund fortsat i gang med at renovere den modsatte side af passagen. Herudover bliver der også arbejdet på at færdiggøre det store afdækkede torv.

”Vi har valgt at bygge en bar i midten af torvet med en scene, så der både vil være mulighed for god mad og underholdning. Rundt om torvet kommer der 12 små spisesteder af forskellig karakter. Vi har givet området navnet "Social Dining", da vi håber, at kunne samle rigtig mange mennesker til socialt samvær og spisning,” fortæller Rie Lundgren.

​Markiser i matchende farver

”For at fuldende looket i Paladspassagen, har vi valgt markiser i matchende farver til facaderne, da de både supplerer og understøtter udtrykket” siger Rie Lundgren. ”Jeg synes virkelig, at det er blevet et harmonisk og elegant resultat”.

”Det var faktisk lidt af et tilfælde, at vi i første omgang fandt frem til netop Jyllands Markisefabrik", siger Rie Lundgren, der privat danner par med indehaveren af Boax Ejendomme, Orla Dambo. 

"Vi havde tidligere brugt firmaet i eget regi, først til en persienneløsning og senere i forbindelse med en markise til vores sommerhus". 

"Det viste sig dog, at både produkter og samarbejde gik op i en højere enhed, så der var ingen tvivl om, hvem vi skulle ringe til, da vi skulle vælge markiser til Paladspassagen".

Der er i alt leveret og monteret 11 hellukkede kassettemarkiser i smukke afstemte farver.

 

​Klik her, for at se flere billeder

Klik her, for at se Jyllands Markisefabriks forskellige løsninger til butikker og caféer

Kontaktinformation
Jyllands Markisefabrik A/S
Møgelgårdsvej 7
8520 Lystrup
Tlf:+45 86 22 75 00
Email:   adm@j-m.dk