<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Samarbejde mellem faggrupper sikrer st rke l sninger p klimatilpasningens udfordringer
Samarbejde mellem faggrupper sikrer stærke løsninger på klimatilpasningens udfordringer

Annonce

Samarbejde mellem faggrupper sikrer stærke løsninger på klimatilpasningens udfordringer

Jesmig har indrettet showroom og har allieret sig med havearkitekt for at kunne tilbyde den bedste rådgivning inden for dæksler, riste og klimatilpasning af haveanlæg.


Tekst af Tim Panduro


Et nyt showroom på omkring 100 kvadratmeter og et samarbejde med en havearkitekt er blandt de redskaber, der skal sikre kunderne den bedste oplevelse og den mest solide rådgivning inden for permeable – vandgennemtrængelige - riste og linjeriste hos virksomheden Jesmig.

Den unge virksomhed har siden grundlæggelsen for få år siden markeret sig med dæksler der integreres i belægningen. De kan anvendes som traditionelle dæksler og skæmmer ikke den ellers smukke belægning eller en plæne. De vandgennemtrængelige overflader giver et lettere vedligehold og hindrer kviste, grus og andet affald i at havne i kloakrør.Læs mere om Byrum

Offentligt og privat

De særlige dæksler og riste er ikke alene brugt på offentlige steder – for eksempel i Tivoli, på Damhustorvet og i Københavns Lufthavn – men også i private haver og anlæg. Det sidste har åbnet for samarbejdet med havearkitekt Janni Bjerregaard Lund, der driver tegnestuen RoomOutside. Det samarbejde glæder Jesmigs grundlægger Jesper Walter-Rasmussen.

- Jeg har en baggrund som rådgivende ingeniør inden for vand og afløb, så jeg er stærk på det tekniske, mens hun kan komme med ideer med udgangspunkt i sin faglige baggrund og de ønsker, hun møder fra kunderne. Det giver alle muligheder for solid produktudvikling, og nogle af de ting, vi laver til enkeltprojekter hos RoomOutside som en el-stikholder der kommer med i vores sortiment, siger Jesper Walter-Rasmussen, der glæder sig til at vise sine produkter i det ny showroom på Engvej 23 i Gørløse nær Hillerød.

- Det er en fornøjelse at skabe ting, der giver bedre nedsivning og klimatilpasning, uden at det går ud over det æstetiske udtryk.

Janni Bjerregaard Lund er også glad for samarbejdet – og for det særlige produkt.

- Indenfor husbyggeriet har der været en stor udvikling af lækre design til for eksempel afløbsriste i brusenichen. Den samme produktudvikling har manglet i forhold til produkter til belægninger og uderummet generelt. Her har Jesmig taget et stort spring med mulighed for at erstatte de ofte meget lidt æstetiske kloakdæksler i belægninger og græsarealer med nye løsninger med fokus på et enkelt design. Deres dæksler og riste giver mulighed for pæne afslutninger til praktiske udfordringer med for eksempel vandafledning. Jeg ser frem, til at vi i samarbejde kan udvikle nye æstetiske løsninger til praktiske udfordringer i byrum, parker og haver, siger havearkitekten.

Læs også interview med tegnestuen Hasløv og Kjærsgaard: "Klimasikring og rekreative områder skal gå hånd i hånd"
jesmig

Jesmig

Jesmig Brønddæksler® er et dansk design udviklet af ingeniør Jesper Walter-Rasmussen. Brønddækslerne, der bliver fremstillet i Danmark, er udviklet med henblik på at skabe en flot løsning på de ellers grimme brønddæksler i haver samt på offentlige arealer. Derfor kan Jesmig Brønddæksler integreres i belægningen, så man ser mindst muligt af dækslet.

Kontaktinformation
Jesmig
Engvej 23
3330 Gørløse
Tlf:+45 48 44 10 24
Web:
Email:   info@jesmig.com