<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Vejen til et t rt sundt og sikkert hus
Vejen til et tørt, sundt og sikkert hus

Annonce

Vejen til et tørt, sundt og sikkert hus

Fugtsikring og energioptimering er afgørende for et godt helbred og indeklimaet i din bolig. Isola går foran på området med helhedstænkning, værditilførsel, enkelhed og tæt dialog som succesparametrene.

 

Tekst af Rune H. Jensen

Der er i disse år et stærkt forøget fokus på energioptimering og nødvendigheden af helhedstænkning, når det gælder isolering og tætning af boligen. Og her er Isola blandt dem, der har taget teten som en førende fugtproblemløser med fokus på fugttætning, energioptimering og beskyttelse mod det farlige radioaktive grundstof radon.

Fugtsikring til alle typer boliger
Siden – og selv under – kriseårene omkring 2008 er omsætningen kun gået opad hos den danske afdeling af Isola, hvis moderselskab i Norge har eksisteret i trekvart århundrede. Målet er fremdeles at beskytte alle slags huse – både de ældre og de helt nye – mod fugt fra gulv til loft, så huset ikke alene bevarer sin værdi, men også meget gerne øger den.

I kraft af de mange års know-how og velafprøvede produkter på det nordiske marked ved Isola om nogen, at det handler om værditilførsel og om at tænke hele vejen rundt for at sikre et tørt, sundt og sikkert hus. Derfor er Isolas produkter også skabt ud fra devisen ”keep it simple”. Det betyder, at f.eks. tagbelægning, undertage, dampspærre-tape og Radon-membraner skal være nemme og logiske at arbejde med.

Læs mere om Grønne Tage

Helhedstænkning, nordisk ekspertviden – og tillid
- Det er en helhedstænkning. Hos Isola plejer vi at sige ”tæt og komplet”, og med de produkter og koncepter vi har, tænker vi faktisk hele huset igennem. Vi skal gøre det nemt for alle led i byggekæden, så vi hjælper til med at flytte udviklingen mod et bedre og mere effektivt byggeri. Vi vil gerne skabe værdi for slutbrugeren, og vores produktudvikling har solid baggrund i mange års nordiske klimaerfaringer. Netop derfor kan vi altid levere godkendte produkter, der kan begå sig i hele Norden, siger Michael Lindberg, markedschef hos Isola.

Gennem flere årtier er Isolas produkter blevet anvendt i Norge, og der er derfor tale om veltestede og holdbare løsninger. I Norge har Isola desuden deltaget i forskellige energi- og udviklingsprojekter med fokus på videndeling og langsigtet produktudvikling, og virksomheden ligger i dag inde med stor ekspertviden inden for bl.a. radonsikring. Samtidig er hele Norden i dag hjemmemarked, hvilket betyder, at man også kan trække på viden fra de forskellige skandinaviske lande. En synergieffekt, der kun er kvalitetsfremmende. Og så handler det først og fremmest om dialogen med kunderne:

- Rådgivning og god service er vores nøgleord. Det handler meget om tillid. Vi er lydhøre over for ideer til forbedringer og udvikling. Og vi sørger for sparring og uddannelse omkring alle vores produkter, så vi kan møde både arkitekten, forhandleren, håndværkeren og slutbrugeren med respekt, ansvarlighed og en konstruktiv dialog.


Læs mere om Undertag

 

Kontaktinformation
Isola A/S
Vesterballevej 5
7000 Fredericia
Tlf:70 20 80 52
Email:   isola@isola-platon.dk