Isola udvider sortimentet med stærkt undertag

 

 

 

IsoStærk er et nyt, kraftigt undertagsprodukt, som er diffusionstæt og giver taget fuld beskyttelse. Isola lancerer Isostærk for at kunne tilbyde flere valgmuligheder til det enkelte projekt – med de samme velkendte garantier.

 

Tekst af Mikkel Weber Sandahl

 

Med IsoStærk udvider Isola produktfamilien, samtidig med man viderefører den samme robuste linje med 20 års totalgaranti, ligesom det nye undertag er godkendt i DUKO klasse Høj Normal.

 

I Isola har der længe været en efterspørgsel efter flere valgmuligheder, når der tænkes i undertags løsninger og markedschef Michael Lindberg fortæller i den forbindelse:

 

- Det er meget almindeligt at operere med forskellige typer af produkter, hvor kunderne kan vælge mellem God, Bedre og Bedst. Vi har med vores Isokraft undertag ligget helt i toppen, og med IsoStærk nu kan vi præsentere en løsning i Bedre- kategorien. Vi er kendte for at levere undertagsløsninger i den allerhøjeste kvalitet, og nu kan vi præsentere et alternativ til Isokraft, uden at vi går på kompromis med kvaliteten. Vi lytter altid indgående til vores kunder og samarbejdspartnere, og nu er vi stolte af at kunne præsentere et svar på deres efterspørgsel.

Læs mere om Isolering

 

Stærke og kraftfulde undertage

Den afgørende forskel på Isola Isokraft og det nye IsoStærk undertag er belægningen. Isokraft er skiferbelagt, hvor IsoStærk er sandbestrøget, og herved får man ikke den samme skridsikkerhed og UV-bestandighed. Men ellers har det nye undertag de samme fordele som Isokraft, eksempelvis de selvklæbende kanter og muligheden for at have en taghældning helt ned til 6 grader. Michael Lindberg slutter af:

 

- Isostærk er et kraftigt og robust diffusionstæt undertag, som giver taget fuld beskyttelse. Med vores 20 års totalgaranti står vi 100 % inde for vores produkter, og da undertaget tåler at stå utildækket i op til 12 måneder, så opnår man som udførende en langt større fleksibilitet end ved traditionelle undertagsløsninger.