DSC05174

Garanti for et sikkert tag til rækkehuskvarter i Ikast

Kvalitet, pris og garanti var gode argumenter for at vælge Isolas to-lags løsning til et større rækkehuskvarter i Ikast, fortæller tagdækker Ole Sejr.

 

Da tagdækker Ole Sejr skulle i gang med en større opgave med at lægge tag på nybyggede række- og typehuse flere steder i Midtjylland for en af sine faste samarbejdspartner, valgte han Isolas to-lags løsning, der består af Isola kraftunderlag SBS og Svejseoverlag SBS, som har en lang række fordele, bl.a. at de opfylder kriterium for DGNB.

 

Isola 2 lag tagpap
Isola Tappap
 
 

Det er næsten 11.000 kvm række- og typehuse i alt, som Ole Sejr skal lægge tag på rundt om i Midtjylland:

 

- Jeg valgte helt fra starten af Isolas produkt på grund af kvalitet, pris og garanti. Det betyder noget, at jeg kan få 15 års garanti på alle elementer, som Isola er leverandør på. Garantien gør, at mine kunder kan føle sig sikre, når de står i valget mellem mig og en anden tagdækker, som ikke kan tilbyde samme garanti.

 

 

 

IMG_1282

 

Hurtig feedback

I begyndelsen var Ole Sejr en smule skeptisk over Isola, må han indrømme:

 

- Jeg er sådan en, der går op i mit arbejde, og når jeg hører om et nyt produkt, vil jeg gerne se, hvad det kan. Så jeg har haft en tæt dialog med Isola hele tiden, og jeg synes, at de giver en god rådgivning. De lytter og er åbne overfor feedback. Hvis jeg har nogle spørgsmål og tager fat i dem, er de hurtige til at vende tilbage.

 

- Vi vil gerne gøre det så enkelt som muligt for de udførende, fortæller Isola distriktschef i Midt- og Nordjylland, Lars Pedersen:

 

- Hvor andre tagbelægningsfirmaer måske har 6-8 forskellige produkter, der kan lidt hver især. Så har vi samlet alt i ét produkt, der kan det hele og det giver større fleksibilitet. Vores tagpapløsninger er allround produkter, så håndværkerne kan lave flere løsninger med det enkelte produkt. Man er altid ’home safe’ med produkter fra Isola.

 

 

 

Læs også: God vedligeholdelse forlænger tags levetid i op til 10 år

 

 

 

Tag der holder i nordisk vejr

Isola har mere end 80 års erfaring med at udvikle tagbelægning og undertag til det nordiske marked. Selvom både klima, byggekrav og byggemåder har ændret sig gennem tiden, har det kun været med til at udvikle endnu bedre tagprodukter til at bygge sunde og energieffektive huse.

 

 

TagmembranTagmembran

 

 

 

skrue m skiveSkrue med skive

 

 

Populært undertag til ståltage

Et andet af Isolas tagbelægningsprodukter er blevet vældig efterspurgt i løbet af det sidste års tid, fortæller Lars Pedersen:

 

- Klikfalstage er meget populære i øjeblikket, og Isola IsoSteel er vores  undertagsbelægning til stålpladetage som klikfals eller pandeplader. Det er fleksibelt og nemt at montere, og så har det forsænkede kanter i overlægget, så samlingen ikke får så høj en kant, som den ellers kan få.

 

Isola IsoSteel har en særlig PP-filtbelægning på for- og bagside, som har flere gode funktioner. Den sikrer, at tagbelægningen ikke glider, imens håndværkeren er i gang med monteringen, og samtidig har den en høj modstandsdygtigt overfor sollys og en skridsikker overflade.

 

God rådgivning gør det enkelt at bygge

Isola Danmark har en bred palet af tagprodukter fra tagmembraner til undertag og underlags produkter til både tagsten, tagshingels, grønne tage, skifertage og tagplader.

 

Alle Isolas tagprodukter er udviklet til det nordiske vejr, der kan være hårdt og omskifteligt, og hvor vind, nedbør og vekslende temperaturer stiller krav til både fleksibilitet og holdbarhed.

 

Derfor holder Isola sig løbende opdateret på klima og miljøtrends, nye krav og standarder og har et stort fokus på at bidrage til energieffektive og sunde bygninger. Her er altid rådgivning at hente for professionelle håndværkere.

 

Isola lægger vægt på at hjælpe håndværkeren godt i gang og tager gerne med ud til opstart på byggepladsen for at rådgive i det enkelte byggeopgave.

 

Kontaktinformation