<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> iTOOLSUdlejning
iTOOLS Udlejning af professionelt grej

Annonce

iTOOLS Udlejning af professionelt grej

Udlejning af professionelt grej

Rådgivning er altid inkluderet i lejeprisen.

Har du indimellem brug for top-professionelt udstyr i en kortere periode? Så er iTOOLS udlejning noget for dig. Vi udlejer turboværn, højtryksværktøj, overfladeforberedende maskiner og injektionspumper. 

Vores turboværn til udlejning er de meget populære CleanSpace , som giver maksimal beskyttelse og total bevægelsesfrihed uden generende slanger eller bæltemotor. CleanSpace blæser KUN frisk luft, når du trækker vejret, så du slipper for generende træk og forkølelse. Verdens hurtigste gipsskruepistol og verdens kraftigste højtryks-sømpistol, det er bare to af de højtrykspistoler fra japanske MAX, som du kan leje (eller købe) hos iTOOLS. Så hvis du har brug for højtryks-befæstigelse i en kortere periode, så kontakt iTOOLS.Vi udlejer desuden overfladeforberedende maskiner, primært fra Blastrac - Udvalget inkluderer en kraftfuld gulvstripper, gulvslibere i flere størrelser og en effektiv og driftssikker elektrisk fræser. 


Skal du injicere, så har vi den rette pumpe til netop dit projekt, og vi rådgiver gerne om den rette injektionsløsning. Vores kvalitets-injektionspumper kommer fra tyske DESOI. 

Vi lagerfører sliddele og forbrugsmaterialer til alle udlejningsprodukter, så du undgår nedetid. Alle priser er inklusive forsikring og rådgivning om den konkrete opgaveløsning.

Vi udlejer udelukkende kvalitetsgrej fra øverste hylde, så der er naturligvis en "risiko" for, at du ikke vil af med det lejede produkt igen. Det forstår vi godt, så derfor er der mulighed for at købe alt det udstyr, vi udlejer, og du er meget velkommen til at forespørge på et tilbud. 

Se vores udlejningsside her 
Kontaktinformation
iTOOLS
Skovdalsvej 4
8300 Odder
Tlf:+45 53 53 33 15
Email:   order@iTOOLS.dk