<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Webinar Digitalisering af AB18
iKontrol

Annonce

Webinar den 9. september: Digitalisering af AB18

Hvordan kan dit arbejde profitere af digitalisering?

 

Den danske byggebranche arbejder dagligt med flere og flere krav som skal opretholdes for at understøtte høj kvalitet, lang levetid og bæredygtigt byggeri.
 

Det kan være svært for den enkelte entreprenør at omstille sig til de nye krav. Der snakkes meget om digitalisering og vi sætter derfor fokus på digitalisering i din hverdag. Med afsæt i eksempler fra AB18 fortæller vi dig, hvordan et IT-system som iKontrol kan spare dig tid, arbejde og bekymringer ved at sætte strøm til nogle af dine administrative arbejdsprocesser.

Vi ser nærmere på hvordan du med værktøjer som digital dokumentstyring, kvalitetssikring og opgavestyring kan være med til at løse de opgaver, du som entreprenør, støder på i forbindelse med dit byggeforløb.

I vores webinbar kommer vi blandt andet ind på:
 
  • Digitale udfordringer i byggebranchen
  • Skab samspil mellem dokumentstyring, KS og opgavestyring
  • Gode råd når du skal digitalisere

 

Webinaret er gratis at deltage på og vil foregå onsdag den 9. september 2020 kl. 11.00. Du tilmelder dig via linket herunder:

 

https://ikontrol.dk/webinar-din-digitale-hverdag-entreprenoer/

 

 

Kontaktinformation
iKontrol ApS
Gunnar Clausens Vej 32D
8260 Viby J
Tlf:7060 6055
Email:   kontakt@ikontrol.dk