<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Et digitalt vaerktoej til effektiv haandtering af serviceeftersyn
iKontrol

Annonce

Et digitalt værktøj til effektiv håndtering af serviceeftersyn

 

Hos iKontrol har vi erfaret stor interesse for et digitalt værktøj, der kan sikre effektiv håndtering af serviceeftersyn, da dette kan være en tidskrævende og omstændig proces – og hvor det kan være enormt udfordrende at bevare det forkromede overblik.

 

Hold overblikket over dine serviceeftersyn

 

Med iKontrol kan du oprette lokation, materiel og tilknytte tjekliste i systemet, så din servicetekniker nemt kan gennemføre serviceeftersynet i én arbejdsgang direkte i appen.

 

Du kan nemt planlægge eftersyn direkte i kalenderen – både på person- og gruppeniveau. Via landkort kan dine medarbejdere hurtigt skabe sig et overblik over deres eftersyn – ligesom du kan følge med i udførelsen af deres arbejde.

 

Data bliver automatisk journaliseret, så du har alle informationer på dine serviceeftersyn samlet. Det hele ligger sikkert og lettilgængeligt, og du kan altid finde din eftersynshistorik i systemet.

 

 

Serviceeftersyn-3

 

 

Central styring af tjeklister til serviceeftersyn

 

Mange anvender i dag tjeklister i papirform. Dette kan skabe uhensigtsmæssige situationer, hvor medarbejdere udfører eftersyn ud fra lister, der ikke er opdaterede – eller at medarbejderen har modtaget den opdaterede liste men har glemt at printe og tage den med på lokationen.

 

Scan og identificér ved hjælp af QR-koder

 

Via iKontrol-QR-koder kan materiel scannes og identificeres. Ved at benytte QR-koder sikres det, at medarbejderen altid ved, at det er det korrekte materiel, han/hun arbejder på og at den udførte servicerapport altid bliver gemt på den rigtige sag.

 

Læs mere om vores modul til eftersyn her.

 

Du kan også læse vores artikel om eftersyn af værktøj her og find svar på, hvordan du sikrer dig, at dine eftersyn bliver foretaget til tiden.

Kontaktinformation
iKontrol ApS
Gunnar Clausens Vej 32D
8260 Viby J
Tlf:7060 6055
Email:   kontakt@ikontrol.dk