<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Digitalis r arbejdsmiljoeopgaverne og maerk fordelene i hverdagen
.-.
iKontrol

Annonce

Digitalisér arbejdsmiljøopgaverne og mærk fordelene i hverdagen

Håndtering af arbejdsmiljøopgaver i hverdagen

 

Arbejdsmiljøopgaver er vigtige på arbejdspladsen, men har du siddet med denne type opgaver ved du, at man skal holde tungen lige i munden for at holde styr på regler, processer og dokumentation.

 

Der stilles høje krav, både ift. håndtering af data samt fysisk og psykisk arbejdsmiljø, som skal overholdes – og dokumenteres! Denne proces behøver dog ikke være så langhåret, som den indimellem kan føles...

 

Digitalisér arbejdsmiljøopgaverne med iKontrol

 

iKontrol benyttes primært til fotodokumentation, digital kvalitetssikring, aftalesedler mm. Dog er der flere kunder som nu er begyndt at benytte iKontrol til deres arbejdsmiljøopgaver, hvor følgende punkter bliver digitaliseret med iKontrol:

 

  • Opbevaring af lovpligtige dokumenter
  • Arbejdsmiljøuddannelse og certifikater
  • Lovpligtige eftersyn
  • Sikkerhedsrunderinger

 

Processen med arbejdsmiljøopgaverne fungerer perfekt mellem kontoret og byggepladsen, hvor alle informationer nemt kan findes frem via iKontrols mobile app. Ligeledes sikrer den enkelte virksomhed at alle dokumenter er placeret centralt og alt er opdateret.

 

Læs mere, hvordan du med fordel kan benytte iKontrol til jeres arbejdsmiljøopgaver. 

Kontaktinformation
iKontrol ApS
Gunnar Clausens Vej 32D
8260 Viby J
Tlf:7060 6055
Email:   kontakt@ikontrol.dk
iKontrol