<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> L elementer til stottemure koereramper og genbrugspladser
Give Elementer A/S

Annonce

L-elementer til støttemure, køreramper og genbrugspladser

L-elementer fra Give Elementer er både kosteffektive og har en bred vifte af anvendelsesmuligheder. De er med deres ”rå” look gået hen og blevet en element-klassiker indenfor dansk byggeri.

 

Siden 1981 har Give Elementer produceret L-elementer med en bred vifte af

anvendelsesmuligheder. L-elementerne bruges til mange formål - fra materialeopbevaring til støttemure eller som foretrukket element til containerpladser på landets genbrugsstationer.
L-elementerne er også populære som støttemure ved både større og mindre anlægsopgaver, hvor terrænforskelle skal sikres. Det kan være ved anlæg af cykelstier eller i forbindelse med sikring mod erosion ved større vejanlægs terrænforskelle.

 

L-elementerne blev oprindeligt skabt til enkelt og billigt byggeri af siloer, møddinger og lignende. De fik derfor hurtigt kælenavnet silo-elementer – et ret upassende navn, da L-elementernes potentiale rækker langt ud over formålet overbevaring. Inden for andre brancher er man heldigvis senere blevet opmærksom på de universelle standardmodulers mange andre anvendelsesmuligheder.

 

Læs også: Give Elementer: Danske industrivirksomheder optimerer med L-elementer

 

Fra køreramper til genbrugsstationer og arkitektoniske tricks

Inden for anlægsbranchen dækker elementerne et behov for hurtig etablering af køreramper. Også på landets mange genbrugsstationer bruges L-elementerne til containerpladser. De bruges til helt store anlægsprojekter som f.eks. motorveje eller jernbaner, og som støttemure til sikring af skrænter eller jordvolde. Anlægsgartnere har fået øjnene op for muligheden for enkelt og billigt at sikre forskelle i terræn i haver og parker, f.eks. ved anlæg af forsænkede indkørsler eller lignende. Også arkitekterne har set idéen i at bruge L-elementer. F.eks. til boligbyggeri, hvor de kan bruges som adskillelse mellem terrasser i stueplan.

 

Give Elementer laver de præfabrikerede L-elementer i fire standardhøjder 150, 240, 300 og 400, alle standarder leveres med en bredde på 240. Standarderne sikrer en kosteffektiv løsning men kan suppleres med specialelementer, såsom hjørne- og ende-elementer. Særlige ønsker som f.eks. gennembrydninger eller afskårne hjørner kan som regel imødekommes ved relativt enkelt at modificere de eksisterende standarder.


De kosteffektive L-Elementer fra Give Elementer er med deres ”rå” look gået hen og blevet en element-klassiker indenfor dansk byggeri. Deres anvendelsesmuligheder er mange – og flere muligheder vil fortsat komme til.

 

 

 

Kontaktinformation
Give Elementer A/S
Hjortsvangen 19
7323 Give
Tlf:76 70 15 40
Email:   ge@elementer.dk
give-elementer