Ny app skal hjælpe installatøren

Annonce

Ny app skal hjælpe installatøren

Damixa Pro gør det nemmere for VVS-installatører at finde de rigtige reservedele til armaturer fra Damixa – inklusiv gamle klassikere fra 60'erne og 70'erne, som VVS'erne stadig jævnligt møder.


Danske Damixa giver VVS'ere en hjælpende hånd i arbejdet med at servicere armaturer. Hjælpen kommer i form af en ny, gratis app til smartphones: Damixa Pro.

 

Med Damixa Pro bliver VVS'eren guidet frem til det korrekte armatur og de tilhørende reservedele ved hjælp af spørgsmål. For eksempel om armaturet er monteret i køkkenet eller badeværelset, om det har et eller to greb og om tuden er høj eller lav.

 

Ud fra svarene finder Damixa Pro frem til mulige armaturer og viser dem på en let, overskuelig liste med tydelige billeder af hvert enkelt armatur. Et klik på billedet af det aktuelle armatur viser en servicetegning med reservedele og VVS-numre på delene.

 

Det gør det nemt og hurtigt at finde frem til de korrekte reservedele og evt. bestille dem hos grossisten, så serviceopgaven kan gøres færdig - til glæde for både VVS'eren og kunden.

 

- Vi vil gerne hjælpe de mange VVS-installatører, som dagligt møder vores produkter, med at gøre deres arbejdsdag mere effektiv. Selvom nogle af de armaturer, som installatøren møder, er over 20-30 år gamle, så kan vi hjælpe med at finde de rigtige reservedele. Med Damixa Pro gør vi det let at finde både nuværende og udgåede produkter, siger adm. direktør Ole Sander fra FM Mattsson Mora Group, der står bag Damixa.

 

Udover at fungere som reservedelsguide, leverer den nye app også vigtige produktnyheder samt muligheden for at finde al relevant produktinformation ved at scanne armaturets stregkode. Appen er i konstant udvikling og flere innovative løsninger vil kunne forventes ved fremtidige opdateringer.  

 

Damixa Pro fås til smartphones med Android og iOS og kan hentes gratis på Google Play og i Apple's App Store.

Kontaktinformation
FM Mattsson Mora Group Danmark
Østbirkvej 2
5240 Odense NØ
Tlf:88330034
Email:  
www-damixa-dk
Service
Læs avisen online
Nyheder i din mailboks
Bygge & Anlægsavisen
Kontakt 
Medieinformation
Tip redaktionen!
Annoncer
www.bygge-anlaegsavisen.dk
Nyheder
Nybyggeri og renovering
Produktnyt
Motor/Transport
Profiler
Messer
Bygge- & Anlægsavisen

Bredgade 36. 1. Sal - Forhuset                               
1260 København K
CVR: 28890346
 
Telefontider:
Mandag - Fredag:    09.00 - 16.00
Hovednummer:     +45 3344 5555