<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> http damixa dk presse pressreleases simon k mehlsen ny eksportchef for damixa 2192635
Simon K. Mehlsen ny eksportchef for Damixa

Annonce

Simon K. Mehlsen ny eksportchef for Damixa

Simon Klitvang Mehlsen er netop startet som eksportchef for det danske armatur-brand Damixa, der er en del af den internationale FM Mattsson Mora Group. Her skal han være med til at vækste og booste salget af de dansk designede vandhaner og termostater på udenlandske markeder – i både Europa, Mellemøsten og Asien. 


- Damixa er et stærkt brand i Danmark og er veletableret på de nordiske markeder, men uden for Skandinavien ligger der er et stort eksportpotentiale, som Simon med sin erfaring og branchekendskab skal være med til at udvikle. Dansk design og kvalitet er meget efterspurgt i udlandet, så vi glæder os til, at Simon sammen med det øvrige eksportteam udbygger vores tilstedeværelse på eksportmarkederne og den vej er med til at sætte Danmark på verdenskortet, siger CEO Ole Sander, FM Mattsson Mora Group Danmark.


Simon K. Mehlsen er et kendt ansigt i den internationale byggevarebranche og har mange års erfaring med armaturer og løsninger til køkken og bad. Senest kommer han fra en stilling som Chief Commercial Officer hos Johs. Tandrup, ligesom den tyske armaturproducent Grohe også har nydt godt af Simons ekspertise indenfor B2B. Simon har desuden tidligere været ansat hos Velux, Mondeléz og Coca-Cola.


Simon er 46 år og bor i Birkerød nord for København sammen med sin hustru og deres to børn.

Kontaktinformation
FM Mattsson Mora Group Danmark
Østbirkvej 2
5240 Odense NØ
Tlf:88330034
Email:   danmark@fmm-mora.com