<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Sk nhed kommer indefra
Skønhed kommer indefra

Annonce

Skønhed kommer indefra

Pressemeddelelse: Som følge af en voksende trend mod et endnu mere minimalistisk designudtryk i badeværelset, tager danske Damixa det enkle design til et nyt niveau med en ny produktkategori i deres sortiment. Den nye produktkategori er beregnet til indbygning i væggen og hedder Concealed.


Minimalistisk udtryk

Concealed fås som brusetermostat og som håndvaskbatteri til indbygning, hvilket sætter en ny standard for elegant minimalisme i badeværelset. For når brusetermostaten eller håndvaskarmaturet bygges ind i væggen, opnår man et endnu mere stilrent og minimalistisk udtryk, hvor det kun er det, som øjnene ser, at hænderne skal betjene.


Designpakker klar til montering

I forbindelse med lanceringen tilbyder Damixa tre forskellige designpakker, som gør det nemt og overskueligt at vælge den indbyggede version. 


Designpakkerne indeholder termostat, udvendige greb og brusesæt i serierne; Silhouet, Bell og Pine. Derudover følger alt nødvendigt tilbehør til monteringen også med i pakkerne. Selv lækagesikring medfølger, hvilket gør, at den indbyggede løsning fra Damixa er lige så sikker som, hvis man vælger et traditionelt armatur. 

Kontaktinformation
FM Mattsson Mora Group Danmark
Østbirkvej 2
5240 Odense NØ
Tlf:88330034
Email:   danmark@fmm-mora.com