Sæt dit eget præg på dit nye, elektroniske armatur

Annonce

Sæt dit eget præg på dit nye, elektroniske armatur

Få dit logo på fronten af vandhanen. Det er overraskende simpelt, men virker meget gennemført, når selv vandhanerne brander din virksomhed.

 

Den energibesparende Damixa Free kan noget som ingen andre elektroniske armaturer kan. Den kan nemlig skræddersyes til netop dit byggeri og organisation. Det betyder, at du - helt bogstaveligt – kan sætte dit eget unikke aftryk på vandhanen ved at få dit eller din kundes logo indgraveret på fronten af vores elektroniske armatur-serie: Damixa Free.

 

Læs også interview med energirådgiver Claus Dennis, FM Mattsson Mora Group Danmark omValby Skole, hvor energiforbruget blev nedsat 30 % alene ved at skifte vandhaner  

Udover at du kan skræddersy din helt egen version af armaturet, så kan Free også nedbringe dit vand- og energiforbrug. Løsningen har i flere testcases vist besparelser på op til 50 % i offentlige bygninger. Dertil kommer flere andre interessante features så som vandalsikret design, ingen løsthængende batterier, al servicering foregår over bordpladen, ekstra lang batterilevetid, og desuden er armaturet meget rengøringsvenligt, idet det ikke har nogen synlige samlinger.

 

Damixa Free er udviklet i samarbejde med Københavns Lufthavne, der med over 70.000 gæster i døgnet stiller ekstremt store krav til robusthed, belastninger og ikke mindst nem og hurtig rengøring.

 

Læs mere om Sanitet

 

Damixa Free bygger på samme teknik og elektroniske indmad som de elektroniske sensorarmaturer fra FM Mattsson og Mora Armatur, der har været hovedpersoner i en lang række dokumenterede testcases med store besparelser. Bl.a. er Københavns Kommune ved at udskifte armaturer på alle skoler og ca. 200 institutioner med det formål at nedbringe vand- og energiforbrug.

Kontaktinformation
FM Mattsson Mora Group Danmark
Østbirkvej 2
5240 Odense NØ
Tlf:88330034
Email:  
S-t-dit-eget-pr-g-p--dit-nye--elektroniske-armatur
Service
Læs avisen online
Nyheder i din mailboks
Bygge & Anlægsavisen
Kontakt 
Medieinformation
Tip redaktionen!
Annoncer
www.bygge-anlaegsavisen.dk
Nyheder
Nybyggeri og renovering
Produktnyt
Motor/Transport
Profiler
Messer
Bygge- & Anlægsavisen

Bredgade 36. 1. Sal - Forhuset                               
1260 København K
CVR: 28890346
 
Telefontider:
Mandag - Fredag:    09.00 - 16.00
Hovednummer:     +45 3344 5555