<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Nye kilder til kartoteket i forbindelse med Vandets Dag 22 marts
Nye kilder til kartoteket i forbindelse med Vandets Dag 22. marts

Annonce

Nye kilder til kartoteket i forbindelse med Vandets Dag 22. marts

Torsdag den 22. marts - er der Vandets Dag, som er en af FNs temadage. Formålet er at sætte drikkevand på dagsordenen. Måske har I i den anledning brug for nye kilder?


Nye kilder til kartoteket i forbindelse med Vandets Dag

I næste uge - torsdag den 22. marts - er der Vandets Dag, som er en af FNs temadage. Formålet er at sætte drikkevand på dagsordenen. 

I Danmark er vi vant til at have godt og rigeligt drikkevand, men vi tager det måske for givet.

I hvert fald kan forbrugere og virksomheder gøre meget for at spare på drikkevandet til gavn for både miljø og pengepung. 

Tænk bare på de mange toiletter, der bliver trukket ud i hver dag. Eller de mange håndvaske, der bliver tændt og slukket flere tusinde gange i minuttet. Eller de 106 liter vand du i gennemsnit bruger hver dag på at børste tænder, vaske tøj, bade hunden eller vande græsplænen. 

Vi taler ikke så tit om vand - og det er synd, for her har vi et kæmpe potentiale for at blive mere bæredygtige og spare penge på samme tid.

I forbindelse med Vandets Dag forestiller jeg mig, at det er noget, I måske kunne tænke jer at behandle redaktionelt? Og så vil jeg tillade mig at byde ind med et par nye og friske kilder til jer (og vi har flere på lager). Det er selvfølgelig også kilder, I meget gerne må gemme til brug på et andet tidspunkt.

Baggrunden for min henvendelse er, at jeg er ansvarlig for Vand med Omtanke, som er et online univers skabt for at sætte vand på dagsordenen. Du finder Vand med Omtanke på blandt andet facebook og www.vandmedomtanke.dk

Finder du materiale, du kan bruge, er du meget velkommen. 

Bag Vand med Omtanke står FM Mattsson Mora Group, som producerer armaturer i Danmark og Sverige under varemærkerne FM Mattsson, Mora Armatur og Damixa.Med venlig hilsen
Liza Andersen
Kommunikationschef
Mobil: 31 58 78 88
liza.andersen@fmm-mora.com
 
FM Mattsson Mora Group Danmark
Abildager 26 A
2605 Brøndby
www.vandmedomtanke.dk
Kontaktinformation
FM Mattsson Mora Group Danmark
Østbirkvej 2
5240 Odense NØ
Tlf:88330034
Email:   danmark@fmm-mora.com