<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Ny salgs og projekt r dgiver for Damixa Mora og FM Mattsson
Ny salgs- og projekt- rådgiver for Damixa, Mora og FM Mattsson

Annonce

Ny salgs- og projekt- rådgiver for Damixa, Mora og FM Mattsson

Søren Mejlby Behrens er netop startet som salgs- og projektrådgiver hos armaturproducenten FM Mattsson Mora Group Danmark, der står bag kendte brands som Damixa, FM Mattsson og Mora Armatur. Sørens fokusområde bliver VVS-installatører, grossister og større entrepriseprojekter i Københavnsområdet og på Sjælland og Lolland-Falster. Desuden skal Søren være med til at sikre at de danskdesignede og skandinavisk producerede sanitetsprodukter bliver mere kendte og foretrukket i branchen.

 

- Det er en stor fornøjelse at byde Søren velkommen i vores danske salgsteam. Søren kender VVS- og sanitetsbranchen indefra qua sine mange års erfaring fra grossist-verdenen. Vi ser meget frem til, at Sørens kompetencer og erfaring kommer vores kunder til gode, siger salgschef Lars Bang Pedersen, FM Mattsson Mora Group Danmark.

 

Søren Behrens kommer fra en stilling som afdelingschef og salgs-konsulent hos AO Johansen. Tidligere har han også været hos Lemvigh Müller og Teamet ApS. Han er godt hjemmevant i VVS-branchen og har over 12 års erfaring fra grossist, flere år i butik og også som projektsælger til VVS-installatører i Storkøbenhavn.

 

Søren får base på FM Mattsson Mora Groups kontor i Brøndby, hvor der både er showroom og undervisnings-faciliteter, og kommer til at indgå i FM Mattsson Mora Group Danmarks 7 mand store landsdækkende salgsteam.

 

Søren er 40 år og bor på Christianshavn.

Kontaktinformation
FM Mattsson Mora Group Danmark
Østbirkvej 2
5240 Odense NØ
Tlf:88330034
Email:   danmark@fmm-mora.com