<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Ny projekt og energir dgiver for Damixa FMM og Mora
Ny projekt- og energirådgiver for Damixa, FMM og Mora

Annonce

Ny projekt- og energirådgiver for Damixa, FMM og Mora


Kim W. Lundin er netop tiltrådt som projekt- og energirådgiver for armaturproducenten FM Mattsson Mora Group, hvor han bl.a. får ansvaret for lære både offentlige og private organisationer, boligforeninger, kommuner og hospitaler om de store fordele, der ligger i at holde øje med og sætte ind overfor et galopperende vandforbrug.

 

Ved at fokusere på projekter og energioptimeringsprojekter, skal Kim sammen med den øvrige salgsstyrke sikre og vækste salget af Damixa, FM Mattsson og Mora Armatur i hele landet. Kim skal bl.a. stå for energi-rådgivning og undervisning og være med til at udbrede kendskabet til de særlige teknikker, der kendetegner de dansk og svensk producerede sanitets-produkter.

 

Kim kommer fra en stilling som salgschef hos teknikentreprenøren Caverion. Han har også i en årrække beskæftiget sig med energioptimering og VVS hos Kemp & Lauritzen samt været i tele- og IT-branchen hos Global Connect og TDC.

 

Kim får base på kontoret i Brøndby og indgår i FM Mattsson Mora Group Danmarks 7 mand store landsdækkende salgsteam.

 

Kim er 48 år, gift, har to børn og bor i Greve.

Kontaktinformation
FM Mattsson Mora Group Danmark
Østbirkvej 2
5240 Odense NØ
Tlf:88330034
Email:   danmark@fmm-mora.com