<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Ny energi og projekt r dgiver fokuserer p vandbesparelser i boligforeninger
Ny energi- og projekt- rådgiver fokuserer på vandbesparelser i boligforeninger

Annonce

Ny energi- og projekt- rådgiver fokuserer på vandbesparelser i boligforeninger

Henrik Møller Vinther starter i dag som energi- og projektrådgiver hos armaturproducenten FM Mattsson Mora Group Danmark, der står bag kendte brands som Damixa, FM Mattsson og Mora Armatur. Henriks fokusområde bliver boligforeninger i Storkøbenhavn og på Sjælland, hvor der ligger et meget stort potentiale for vand og energibesparelser. Desuden skal Henrik også udbrede kendskabet til de danskdesignede og skandinavisk producerede sanitetsprodukter over for arkitekter og rådgivere. 


- Det er en stor fornøjelse at byde en så stærk kapacitet som Henrik velkommen i vores danske salgsteam. Henrik har et stort kendskab til branchen og de muligheder, der ligger i at energioptimere og skabe gode, langvarige løsninger i såvel nybyggeri som i renoverings-projekter. Vi glæder os meget til at lade Henriks kompetencer og erfaring på området komme vores kunder til gode, siger salgschef Lars Bang Pedersen, FM Mattsson Mora Group Danmark. 


Ved at fokusere på renoverings- og energioptimeringsprojekter, skal Henrik Vinther sammen med salgsteamets øvrige energirådgivere sørge for, at Damixas, FM Mattssons og Mora Armaturs grønne produkter bliver et naturligt og foretrukket valg for energiansvarlige, rådgivere og arkitekter. 


Henrik er et kendt ansigt i branchen, idet han har været med til at starte de danske boligforeningers indkøbsportal Boliglet, som han har drevet de seneste 9 år. Henrik har også tidligere været ansat i FM Mattsson Mora Group – nemlig fra 2006-2009, hvor han senest var ansat som salgschef. Før det var han hos Intra Juvel med fokus på grossister og VVS-installatører. 


Henrik får base Brøndby, hvor der både er showroom og undrvisnings-faciliteter, og kommer til at indgå i FM Mattsson Mora Group Danmarks 7 mand store landsdækkende salgsteam. 


Henrik er 54 år og bor i Karlslunde. 

Kontaktinformation
FM Mattsson Mora Group Danmark
Østbirkvej 2
5240 Odense NØ
Tlf:88330034
Email:   danmark@fmm-mora.com