<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Damixa relancerer de mest populaere armaturer
FM Mattsson Mora Group Danmark

Annonce

Damixa relancerer de mest populære armaturer

- og prisen er lige så skarp som designet

 

Dansk design er noget særligt – det samme er danske designklassikere. Hos Damixa er der fuld fokus på vores professionelle kunder og den private slutbruger. Derfor relancerer man nu de mest populære serier Osier, Clover Gren, Slate og Venus, som nu kan købes til en endnu skarpere pris.

 

Baggrunden for relanceringen er, at Damixa har udviklet tekniske ændringer på serierne, hvor man bl.a. udfaser X-Change-løsning og i stedet tilbyder produkterne med en traditionel bespændingsløsning – og det kan ses på prisen.

 

Samtidig introduceres den nye, re-designede Merkur-serie, som er en sammensmeltning af Merkur og Osier. Man har taget det allerbedste fra to serier og fusioneret det. Det giver ikke alene serien et opdateret og moderne udtryk, men også en bred og komplet serie, hvortil der er tilføjet en Mini-Piccolo håndvaskmodel, perfekt til pladsbegrænsede steder.


Oplev vores klassikere og andre serier på vores hjemmeside: https://damixa.dk/serier

Kontaktinformation
FM Mattsson Mora Group Danmark
Østbirkvej 2
5240 Odense NØ
Tlf:88330034
Email:   danmark@fmm-mora.com