Tre til alle situationer

Annonce

Tre til alle situationer

Slibeeffekt som fra stikkontakten: Festool præsenterer tre nye akku slibere RTSC 400, DTSC 400 og ETSC 125

 
Uafhængig uden ledning – samtidig maksimal slibeeffekt og overfladekvalitet: Festool "trækker stikket" og sender – foruden de eldrevne kompaktslibere RTS, DTS og ETS – tre nye akku slibere på markedet. Lad dig imponere af de batteridrevne overfladespecialister RTSC 400, DTSC 400 og ETSC 125.
 
Ingen tunge kabelruller, ingen leden efter stikkontakter, ingen kabelrod: Du behøver kun at pakke de nye akku slibere RTSC, ETSC og DTSC fra Festool ud, og du kan straks gå i gang med arbejdet. De tre slibere indvarsler et paradigmeskift inden for akku slibere. Mens maskinerne hidtil ansås for at være uhandy og tunge, begejstrer de nye akku slibere med en afbalanceret håndtering, en fremragende ergonomi og udviser stor udholdenhed og kraftreserver. "Det har været meget vigtigt for os, at slibeeffekten ikke kommer til kort som følge af batteridriften", betoner Patrick Hitzer, produktchef for slibemaskiner og slibemidler hos Festool og tilføjer: "Vores kunder har traditionelt høje forventninger til vores slibemaskiner. I udviklingen af de nye akku slibere har vi haft stor fokus på kunden og kundens krav. Vi arbejdede allerede i udviklingsfasen meget tæt sammen med udvalgte testkunder og inddrog deres feedback direkte i udvikingen for helt og fuldt at kunne opfylde den professionelle brugers behov."
 
 

Kraft møder udholdenhed og perfekt håndtering

Let og afbalanceret, kraftfuld og alligevel udholdende, en fremragende håndtering – alt sammen kombineret med et perfekt sliberesultat. Listen over brugernes krav til akku slibere er lang. Det nye batteri BP 18 Li 3,1 ERGO spiller en nøglerolle i opfyldelsen af disse krav. Det er udviklet specielt af Festool til de nye akku slibere og er elegant integreret i grebet. Patrick Hitzer siger herom: "Vi har udviklet et komplet nyt batteri til de nye akku slibere. Årsagen ligger lige for: Batteriet fungerer ikke bare som energileverandør, men skal også indgå optimalt i maskinens ergonomi. Batterierne til de andre el-værktøjer i vores 18-volt system – f.eks. akku skruemaskinerne – udvikles primært som energileverandører og med henblik på god stabilitet. Udfordringen med de nye akku slibere har derimod været at bygge et ergonomisk udformet, kompakt og let batteri. Ved at integrere batteriet i grebet har vi fundet en ergonomisk ideel løsning for brugeren."
 

Fuld effekt – lav vægt

Sammen med den kulfrie EC-TEC motor leverer de tre kompakte akku slibere en effekt som fra stikkontakten. Det fremgår også af de tekniske data: Et omdrejningstal på 6.000 til 10.000 omdrejninger i minuttet og en slibebevægelse på 2 millimeter gør det muligt at tilpasse slibeeffekten til den bearbejdede overflade, samtidig med at du kan arbejde hurtigt. Hertil kommer den lave vægt: Uden den monterbare longlife-støvpose og uden batteri vejer akku sliberne kun 1 kg. Fuldt udstyret vejer de 1,5 kg. Det er gode forudsætninger for arbejde over hovedhøjde og på svært tilgængelige steder. Med longlife-støvpose og integreret udsugning viser de nye akku slibere en fremragende håndtering.
 

Slibning uden afbrydelser – uden ledning

Endnu en stor fordel ved akku sliberne er, at opladningstiden er kortere end driftstiden. Batteriet BP 18 3,1 Li ERGO oplades på mindre end 30 minutter – driftstiden ligger som regel betydeligt over 30 minutter. Når det isatte batteri er tomt, udskiftes det hurtigt med det opladede ekstra batteri. Set- og Plus-varianten leveres med to batterier. Batteriet kan altså udskiftes med det samme, så du kan arbejde uden afbrydelser.
 

Uden ledning eller dog hellere med ledning?

Hermed er de tre overfladespecialisters anvendelsesmuligheder på ingen måde udtømt: Takket være netadapter kan sliberne drives med strøm fra stikkontakten, uden longlife-støvpose og med en støvsuger med autostart-funktion og støvsugerslange. Du skal blot isætte plug-it netadapteren i stedet for batteriet BP 18 3,1 Li ERGO  og forbinde den med støvsugeren. Flere informationer om de nye akku slibere RTSC 400, DTSC 400 og ETSC 125 findes på 
 

SERVICE all-inclusive – garantipakken fra Festool

Med SERVICE all-inclusive* tilbyder Festool sine kunder tre års fuld garanti, som også omfatter batteriet. I denne periode er alle reparationer gratis**, inklusive sliddele. Værktøjet er desuden forsikret mod tyveri i 3 år, og Festool forpligter sig til at levere alle reservedele i mindst 10 år. En anden bestanddel af SERVICE all-inclusive er muligheden for at returnere maskinen i op til 15 dage efter købet og få alle pengene tilbage. Yderligere informationer findes på www.festool.dk/service

 
festool

Festool

Festool udvikler, producerer og markedsfører højkvalitets el- og trykluftsværktøjer inklusive systemtilbehør og forbrugsmateriale til professionelle brugere. 

Kontaktinformation
Festool
Postboks 1242
2300 København S
Tlf:+45 44 84 20 24
Email:  
Service
Læs avisen online
Nyheder i din mailboks
Bygge & Anlægsavisen
Kontakt 
Medieinformation
Tip redaktionen!
Annoncer
www.bygge-anlaegsavisen.dk
Nyheder
Nybyggeri og renovering
Produktnyt
Motor/Transport
Profiler
Messer
Bygge- & Anlægsavisen

Bredgade 36. 1. Sal - Forhuset                               
1260 København K
CVR: 28890346
 
Telefontider:
Mandag - Fredag:    09.00 - 16.00
Hovednummer:     +45 3344 5555