Nu også med net

Annonce

Nu også med net

Det nye slibenet GRANAT NET fra Festool 


Festool udvider i forbindelse med sit initiativ "Arbejd støvfrit" sin Premium-slibepapirserie GRANAT med det nye slibenet til excenter-, langhals-, deltaslibere og rystepudsere. Takket være den modstandsdygtige netstruktur og kantstabilitet skaber GRANAT NET optimale resultater ned til mindste detalje – uden ridser og uden efterbearbejdning. Den åbne netstruktur muliggør især ved bearbejdning af stærkt støvende og tilstoppende materialer udsugning på hele fladen. Det sikrer støvfrit arbejde, stor materialefjernelse og en lang levetid af slibemidlet. 

"Med de nye slibenet har vi både tænkt på malere, tømrere og snedkere, for det er ideelt til forslibning før lakering – også med grundingsfolie – såvel som til lakmellemslibning, slibning af spartelmasse (Q3/Q4), specielt dispersionsspartel, til MDF og massivt træ", forklarer Christine Klein (produktchef hos Festool).

Støvudsugning på hele fladen 

Takket være den åbne netstruktur kan materialer udsuges på hele fladen. Mens netmaterialets slibeside er forsynet med korn, sørger vedhæftende løkker på bagsiden for optimal fastholdelse og muliggør samtidig den gennemtrængelige struktur. "Vores nye slibenet viser sig især fordelagtige på stærkt støvende og tilstoppende underlag, da både slibemidlet og overfladen forbliver støvfrie. Slibemidlets overflade tilstoppes mindre med det fjernede materiale, og slibeeffekten holdes konstant. For brugeren betyder det, at man kan slibe længere og arbejde mere økonomisk. ", siger Christine Klein. 


Høj rivestyrke og kantstabilitet 

Almindelige slibenet rives let itu. Ikke det nye GRANAT NET. Slibemidler udsættes for høje belastninger i dagligdagen. Den modstandsdygtige netstruktur beskytter GRANAT NET mod at blive revet itu for tidligt. Det er meget kantstabilt og overbeviser i praksis med en forholdsvis høj levetid. 


Den ideelle duo: GRANAT NET og MULTI-JETSTREAM 2 

Foruden det nye slibenet GRANAT NET lancerer Festool i september også sit nye slibepapir MULTI-JETSTREAM 2. Det er ligeledes egnet til professionel bearbejdning af overflader. MULTI-JETSTREAM 2 imponerer med et enestående funktionsprincip. Sammen sørger de to nyheder for kraftig slibning og maksimal udsugning. 


GRANAT NET
er let at placere på bagskiven, da der ikke er noget hulmønster at tage hensyn til. Det nye Premium-slibenet GRANAT NET fås fra september i fem forskellige formater – i kornstørrelserne P80 til P400. Du kan få yderligere oplysninger på www.festool.dk/granat 

festool

Festool

Festool udvikler, producerer og markedsfører højkvalitets el- og trykluftsværktøjer inklusive systemtilbehør og forbrugsmateriale til professionelle brugere. 

Kontaktinformation
Festool
Postboks 1242
2300 København S
Tlf:+45 44 84 20 24
Email:  
Service
Læs avisen online
Nyheder i din mailboks
Bygge & Anlægsavisen
Kontakt 
Medieinformation
Tip redaktionen!
Annoncer
www.bygge-anlaegsavisen.dk
Nyheder
Nybyggeri og renovering
Produktnyt
Motor/Transport
Profiler
Messer
Bygge- & Anlægsavisen

Bredgade 36. 1. Sal - Forhuset                               
1260 København K
CVR: 28890346
 
Telefontider:
Mandag - Fredag:    09.00 - 16.00
Hovednummer:     +45 3344 5555