Kraftig slibning og maksimal udsugning

Annonce

Kraftig slibning og maksimal udsugning

Det nye slibepapir MULTI-JETSTREAM 2 fra Festool


Festool videreudvikler løbende sit slibepapir i forbindelse med sit initiativ "Arbejd støvfrit". Med det nye, patenterede slibepapir MULTI-JETSTREAM 2 garanterer kvalitetsproducenten førsteklasses sliberesultater takket være det enestående funktionsprincip. MULTI-JETSTREAM 2 defineres ved et enestående samspil mellem til- og afgangsluft – med optimalt støvfang helt ud til kanterne. Det betyder næsten 100 % udsugning og sikrer en konstant høj slibeydelse, en optimal overfladekvalitet og et sundt arbejdsmiljø.

 

 

"Det nye slibepapir MULTI-JETSTREAM 2 viser sin styrke ved grov-, mellem- og finslibning af træ- og lakoverflader – især ved slibning af spartelmasse, da der her opstår ekstremt meget slibestøv", forklarer Christine Klein (produktchef for slibeprodukter hos Festool).

 

Aktiv støvtransport med patenteret kanalstruktur

Med det nye MULTI-JETSTREAM 2 har Festool videreudviklet til- og afgangsluftsystemet på bagskiver. Ligesom det er tilfældet ved udluftning af et rum med åbne vinduer og døre, opstår der også en luftstrøm på bagskiven i samspillet mellem til- og afgangsluft. "Mens de traditionelle MULTI-JETSTREAM bagskiver havde 17 huller, transporterer i alt 48 udsugningshuller støvet aktivt videre med det nye MULTI-JETSTREAM 2. Det smarte system gør det muligt at udsuge støvet på hele skiven – helt ud til kanterne", bekræfter Christine Klein. Takket være den patenterede kanalstruktur med aktiv støvtransport holdes slibepapiret støvfrit i længere tid, det tilstoppes mindre, og der sikres en høj slibeydelse og en lang standtid på slibepapiret. "Det er således ikke kun muligt at arbejde mere effektivt og økonomisk, men også renere og sundere", siger produktchef Christine Klein.

 

Holder længe på grund af varmebestandigt velcrobånd

Festool har udstyret velcrobåndet med et varmebestandigt materiale. Det gør bagskiven ekstra robust, og desuden sørger specielle mikroløkker på velcrobåndet for, at slibemidlet fastholdes optimalt. Skumlegemets førsteklasses sammensætning giver desuden en stor kantstabilitet og en lang levetid.

 

Den ideelle duo: GRANAT NET og MULTI-JETSTREAM 2

Foruden det nye slibepapir MULTI-JETSTREAM 2 lancerer Festool i september også sit nye slibenet GRANAT NET. Det er ligeledes egnet til professionel bearbejdning af overflader. Med den modstandsdygtige netstruktur og kantstabilitet skaber GRANAT NET optimale resultater ned til mindste detalje – uden ridser og uden efterbearbejdning. Sammen sørger de to nyheder for kraftig slibning og maksimal udsugning.

 

De nye bagskiver MULTI-JETSTREAM 2 fås fra september 2017 med FastFix eller M8 holder – i tre forskellige hårdhedsgrader (blød SW, normal W og hård H) til alle maskiner med en diameter på 150 millimeter. Yderligere informationer herom findes på www.festool.dk

festool

Festool

Festool udvikler, producerer og markedsfører højkvalitets el- og trykluftsværktøjer inklusive systemtilbehør og forbrugsmateriale til professionelle brugere. 

Kontaktinformation
Festool
Postboks 1242
2300 København S
Tlf:+45 44 84 20 24
Email:  
Service
Læs avisen online
Nyheder i din mailboks
Bygge & Anlægsavisen
Kontakt 
Medieinformation
Tip redaktionen!
Annoncer
www.bygge-anlaegsavisen.dk
Nyheder
Nybyggeri og renovering
Produktnyt
Motor/Transport
Profiler
Messer
Bygge- & Anlægsavisen

Bredgade 36. 1. Sal - Forhuset                               
1260 København K
CVR: 28890346
 
Telefontider:
Mandag - Fredag:    09.00 - 16.00
Hovednummer:     +45 3344 5555