<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Fermacell fibergips den mest b redygtige
Fermacell fibergips den mest bæredygtige

Annonce

Fermacell fibergips den mest bæredygtige

På den bæredygtige byggeevent Building Green kan man som gæst opleve mange bæredygtige produkter og materialer. Men på fermacells stand får man vished for, at fibergips er det mest bæredygtige valg, når det kommer til lette vægge. Det slår ny rapport fast.


Med et naturligt indhold af naturlige råstoffer, høj egnethed til genbrug og lang holdbarhed er fibergipsplader fra fermacell et oplagt valg, når man skal bygge bæredygtigt. Fordelene ved fermacell er der stadig flere, der får øjnene op for, og mange af de gæster, der besøger fermacells stand på Building Green i Århus i disse dage får selv syn for sagen.


En ny rapport, som Niras har udarbejdet, slår nemlig fast, at fermacell performer bedre end gennemsnittet, når det kommer til bæredygtig produktion.


I rapporten bliver fermacells Co2-aftryk sammenlignet med 21 andre sammenlignelige produkter, og her performer fermacell bedre end de andre på samtlige parametre


- Vi oplever stor interesse for løsninger med lavt materialeforbrug, effektiv logistik og lave vedligeholdelsesomkostninger på lang sigt. Der er vi hos fermacell langt fremme, og det får flere og flere øjnene op for, siger Peder Hauch, som er projektrådgiver hos fermacell.


På standen i Centralværkstedet i Århus oplever han, at der er stor interesse for både rapporten og for fermacells produkter.


Lavere materialeforbrug i ”en rigtig væg”

Fermacell fibergipsløsninger består af 80% gips og 20% papirfibre. De naturlige råstoffer blandes med vand og presses under højt tryk til en homogen masse - uden tilsætning af bindemidler. Det giver stærke plader, der med et enkelt lag giver de samme fordele, som traditionelle 2-lags løsninger: Derfor er et enkelt lag nok i ”en rigtig væg”, siger Peder Hauch:

- Med fermacell får man en løsning med lavere materialeforbrug, fordi man kun skal arbejde med et enkelt lag. Derfor står fibergipsplader stærkt i forhold til de bæredygtighedsaspekter, som bygherrer, entreprenører og rådgivere efterspørger, og som vi taler om på Building Green.

Byggebranchen har i stadig højere grad har en holdning til de materialer, der produceres og anvendes i byggeriet. I følge fibergipsproducenten prioriteres den rette, robuste løsning højt, også i en tid som nu, hvor der igen er gang i hjulene i byggebranchen.

- Det handler ikke længere om at producere så hurtigt som muligt; det handler i højere grad om at vælge løsninger, der er robuste og holdbare, som holder i mange år og med så lavt et materialeforbrug som muligt, tilføjer Peder Hauch.


Shuffle – et nyt produktdesign

Udover den nye rapport kan fibergipsproducenen også introducere et nyt produktdesign på den grønne byggeevent: Shuffle er det seneste skud på stammen i fermacells æstetiske akustikløsning fermacell ACOUSTIC. Shuffle er det fjerde design i serien, og dermed får slutbrugeren endnu flere muligheder at vælge mellem, når han skal vælge akustiklofter.

- Med ACOUSTIC-linjen forenes bæredygtighed, funktionalitet og æstetik, og det vækker opmærksomhed at vi kan introducere et nyt, fjerde design i den serie på Building Green, siger Peder Hauch, som glæder sig over at have flere gode nyheder med på byggeeventen i Århus.

 
Kontaktinformation
Fermacell Scandinavia
Kirkevej 3
8751 Gedved
Tlf:(+45) 39 69 89 07
Email:   info-fermacell.dk@xella.com
Fermacell-fibergips-den-mest-b-redygtige