Ny løsning sætter stop for sne og fugle under bølgepladetaget

Annonce

Ny løsning sætter stop for sne og fugle under bølgepladetaget

På Building Green i Forum kunne man blandt andet møde Expo-net, der mødte op med en ny løsning på et gammelkendt problem


Tekst af Tim Panduro


De fleste montører og ejere af bølgepladetage kender problemet; at fugle meget ofte piller snefang ud, så de kan komme ind i hulrummene under pladerne. Ikke alene kan det give problemer med støj  og snavs fra fuglene – det kan også give problemer med, at sne uhindret kan fyge ind under tagpladerne og lægge sig i loftrum. På den netop overståede Building Green-messe i Forum kan man opleve den danske virksomhed Expo-Nets bud på en løsning.


- Vi har udviklet en snefang, som fugle ganske simpelt ikke kan få ud, og det vil vi præsentere sammen med vore mere traditionelle snefang, siger salgschef Niels Arp-Nielsen.

- Elementet kan  monteres i såvel tagfoden samt ved tagrygningen, og kan anvendes ved  nyetablering samt eftermonteres på eksisterende tage. Elementerne giver en god ventilation på loftet, og sikrer mod at fugle trænger ind samtidig med, at det minimerer risikoen for, at fygesne trænger ind på loftet, lover Niels Arp-Nielsen.
Græsparkering og vandafledning

Snefanget er ikke det eneste, som Expo-Net medbragte til Building Green.

- Vi vil blandt andet præsenterede vores regnvandsfaskiner, der er effektive til at bortlede vand, og som kun fylder en femtedel i forhold til gammeldags stenfaskiner. Desuden visete vi et armeringsnet til grønne græsplæner, så man kan lave midlertidige eller permanente parkeringspladser, uden at græsset bliver beskadiget, siger Niels Arp-Nielsen.

- Vi talte med en masse mennesker og spredte kendskabet til vores produkter. Det er en oplysningsmesse, hvor vi besvarer på en masse spørgsmål. Det er i første omgang vigtigere end det direkte salg, siger Niels Arp-Nielsen.
Kontaktinformation
EXPO-NET Danmark A/S
Georg Jensens Vej 5
DK-9800 Hjørring
Tlf:+45 98 92 21 22
Email:  
Ny-l-sning-s-tter-stop-for-sne-og-fugle-under-b-lgepladetaget
Service
Læs avisen online
Nyheder i din mailboks
Bygge & Anlægsavisen
Kontakt 
Medieinformation
Tip redaktionen!
Annoncer
www.bygge-anlaegsavisen.dk
Nyheder
Nybyggeri og renovering
Produktnyt
Motor/Transport
Profiler
Messer
Bygge- & Anlægsavisen

Bredgade 36. 1. Sal - Forhuset                               
1260 København K
CVR: 28890346
 
Telefontider:
Mandag - Fredag:    09.00 - 16.00
Hovednummer:     +45 3344 5555