<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> E Komplet En let loesning til tungt arbejde
Én samlet it-løsning

Annonce

E-Komplet: En let løsning til tungt arbejde

I naturskønne Bedsted Thy ligger Vestkystens VVS, der blev grundlagt i 1998. Virksomheden har i dag 16 ansatte og beskæftiger sig bl.a. med vvs-arbejde, smedearbejde og varmeservice. Vestkystens VVS har med skiftet til E-Komplet samlet hele forretningen ét sted, hvilket for virksomheden har betydet, at hverdagen er blevet nemmere og mere enkel. 

 

En samlet løsning

Vestkystens VVS’ kontor i Bedsted sidder indehaver Torben Jensen og bogholder Theresa Thomsen. Både Torben og Theresa husker tydeligt, hvor tidstunge mange opgaver i administrationen var, inden de skiftede til E-Komplet. Ifølge Theresa var én af grundene til, at valget i sin tid faldt på E-Komplet at både montørdelen og økonomidelen var integreret i samme løsning og derfor let kunne snakke sammen i systemet.

 

Hos virksomheden har man også været glad for, hvor hurtigt og gnidningsløst man kom i gang med E-Komplet.

 

- Vores erfaring er, at det går fuldstændig gnidningsløst. Vi havde ingen nedetid dengang vi startede op. Det var over natten. Næste morgen kørte det, fortæller indehaver Torben Jensen.

 

Læs også: Interview med Alice Hoffmann, regnskabschef hos Artusbyg: Digital redningskrans sikrede mere tid og overblik

 

En lettere hverdag

I Vestkystens VVS’ gamle økonomisystem var det bl.a. planlægning og godkendelse af fakturaer, der fyldte en del i den travle hverdag på kontoret. Med E-Komplet er de opgaver blevet lettere og mindre tidskrævende, og faktisk, er faktureringsdelen blevet så nem, at Torben Jensen nu selv er med til at lave mange fakturaer.  

 

- Vi sparer rigtig meget tid på godkendelse af købsfakturaer, og fakturering. Med E-Komplet er det væsentlig nemmere og mere enkelt. Efter vi har fået E-Komplet, laver jeg rigtig mange fakturaer selv, fortæller Torben.

 

En stor tidsbesparelse gør sig også gældende for Theresa Thomsen, der med de mange automatiserede funktioner sparer en hel del tastearbejde. For Theresa er den nemme arbejdsgang i E-Komplet et stort plus, men hun sætter dertil stor pris på den hurtige og effektive support, E-Komplet tilbyder.

 

 - Man er online med det samme, og løber man ind i problemer, tager de telefonen i supporten med det samme, fortæller Theresa.

 

Læs også: Interview med bogholder Lene Adler fra A/S Poul Larsen: Legende let overgang til ny løsning

 

Nemmere hverdag for alle

Det er ikke kun på kontoret, at E-Komplet har været en succes. Hos folkene i marken er systemet også blevet taget rigtig godt imod. For montørerne har det tidligere system været tungt at arbejde med, hvorimod det med E-Komplets app er både nemt og hurtigt at registrere materialer og timer samt udfylde kvalitetssikring. 

 

- Før vi fik E-Komplet har de haft et tungt system at arbejde med. Ved at de har fået E-Komplet, og det kører over deres telefon, gør det også deres hverdag meget nemmere, fortæller Torben Jensen.  

 

Kontaktinformation
E-komplet A/S
Karlskogavej 6B
9200 Aalborg SV
Tlf:70 70 27 86
Email:   info@e-komplet.dk
e-komplet-partner