<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Digital redningskrans sikrede mere tid og overblik
Digital redningskrans sikrede mere tid og overblik

Annonce

Digital redningskrans sikrede mere tid og overblik

Efter byggevirksomheden Artusbyg A/S skiftede deres gamle regnskabsprogram ud med en samlet IT-løsning fra E-Komplet, har de ikke blot sparet tid på manuelt tastearbejde, men har dertil også fået meget mere overblik over deres projektstyring.


En lettere arbejdsdag

Inden Artusbyg A/S i Vejle valgte at skifte til E-Komplet blev virksomhedens økonomistyring lavet i et anerkendt  regnskabsprogram. Ulempen ved den løsning var dog, at der bl.a. ikke var nok overblik over projektstyringen, hvilket resulterede i at de projektansvarlige havde svært ved at holde overblik over de enkelte sager. Ifølge Artusbygs regnskabschef, Alice Hoffmann, har skiftet til E-Komplet gjort arbejdsdagen meget lettere for hende og resten af kollegerne, der nu sparer tid på tastearbejde og har fået bedre overblik over projektstyringen.


Farvel til papirbunker

Med E-Komplet bliver data hos Artusbyg ikke længere indtastet manuelt, hvilket med timesedler, købsfakturaer osv., førhen krævede en del tastearbejde. For Alice Hoffmann og de andre på kontoret var det faktisk ofte en kedelig hjemkomst fra ferie, da de blev mødt af bunker af bilag, der lå og ventede på at skulle indtastes. I dag er Artusbyg fri for tastearbejdet og papirbunkerne, og det giver medarbejderne frihed til at løse andre relevante opgaver.
 
- I dag går ca. 90 procent af vores købsfakturaer automatisk ind på sagen. Det sparer tid for os og giver de projektansvarlige meget mere overblik. Er der et eller andet, der ikke stemmer, kan vi se det med det samme, forklarer Alice Hoffmann, regnskabschef hos Artusbyg.
 
Læs også: Tømrer- og snedkerfirmaet Hassing-Huset fik E-Komplet: Administrationen er blevet meget enklere
 

Håndværkerne registrerer selv timer

Da Artusbyg startede op med E-Komplet satte de fra start af alle sejl ind på at lære medarbejderne i marken at registrere deres timer hver dag. Det har resulteret i, at det er blevet langt lettere for administrationen at lave løn, da håndværkerne selv registrerer timer og fravær direkte på deres smartphone eller tablet.
 
- Håndværkerne har en app, de kan bruge til timeregistrering, når de er ude at udføre opgaver. Førhen skulle der indleveres en ugeseddel, som de udfyldte i hånden og afleverede hver fredag. Herefter var det op til kontoret at få timerne tastet ind, siger Alice Hoffmann.
 
 

Fakta

 
E-Komplet er den digitale redningskrans, der redder byggebranchen fra at drukne i bunker af papir! Med E-Komplet bliver hele forretningen nemlig samlet i én nem og overskuelig løsning, så det er let at bevare overblikket over både forretning og økonomi.
Kontaktinformation
E-komplet A/S
Karlskogavej 6B
9200 Aalborg SV
Tlf:70 70 27 86
Email:   info@e-komplet.dk
Digital-redningskrans-sikrede-mere-tid-og-overblik