<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Find de bedste lysstofroer i 2019
.-.
dansk-kontorstole-forsyning

Annonce

Find de bedste lysstofrør i 2019

Der er mange situationer, hvor lysstofrøret er en aldeles god løsning. Det kunne eksempelvis være, at man har behov for at få oplyst et stort rum, i og med at lysstofrør giver et kraftigt og godt lys, samtidig med at det er forholdsvis energibesparende. Med lysstofrør kan du altså nøjes med at investere i en enkelt lampe i stedet for at skulle købe seks forskellige, hvis du for eksempel har et stort køkkenalrum, der skal lyses op. Vi tilbyder et stort udvalg af lysstofrør i god kvalitet, hvorfor du hos os med garanti vil kunne finde de bedste lysstofrør i 2019 – og så endda til en fordelagtig pris.

 

Der er sket meget på markedet

Der er ingen tvivl om, at der er sket utroligt meget på markedet for lysstofrør i løbet af bare de sidste par år. Det betyder blandt andet, at kvaliteten af rørene er blevet markant bedre, hvor mange tidligere oplevede et flakkende lys også selvom, at de netop havde skiftet pæren. Det har resulteret i, at lysstofrørene måske ikke har haft det bedste ry herhjemme, og mange ikke har gidet at investere i dem. Situationen er dog en helt anden i dag takket være hf-koblinger.


Forlænget levetid og mindre energispild

Det særlige ved hf-koblinger er, at de er i stand til at omdanne strømmen til en højere frekvens, og på den måde bliver energien udnyttet markant bedre. Ydermere er der med hf-koblinger kontrol på tændingsforløbet, og endelig vil du opleve, at der er et filter, der går ind og beskytter mod forstyrrelser på både forkoblingen og lyset. Det er netop disse helt nye og innovative tilføjelser, der gør, at lysstofrørets levetid bliver forlænget markant, at de desuden har mindre energispild. Faktisk kan du reducere energiforbruget med hele 25%, hvis du investerer i lysstofrør med hf-kobling.

Læs mere om lysstofrør og andet belysning på Mrperfect.dk

 

En lang række anvendelsesmuligheder

Der er mange, der tror, at lysstofrør kun kommer i de velkendte lange rør, men du vil også kunne købe dem i kompakte og runde modeller. Det vil altså sige, at lysstofrør sagtens kan passe til mindre lamper også, hvorfor du har langt flere anvendelsesmuligheder ved valg af lysstofrør, end du måske først troede. Du bør dog være særligt opmærksom på, at lysstofrør er kun i stand til at passe i lamper, som der er bestemt dertil.

 

Vi tilbyder mange modeller til lave priser

Der er altså mange gode grunde til, hvorfor du bør investere i lysstofrør, såsom at de har en lang og god levetid ligesom, at de er ret energivenlige. Du vil altså kunne spare rigtig meget på din elregning samtidig med, at du kan forvente, at lysstofrøret lyser i op til mellem 15.000-20.000 timer. Det er uden tvivl ganske imponerende, hvorfor det bestemt er en løsning, der er værd at overveje, næste gang du skal kigge på belysning til hjemmet. Vi har som tidligere nævnt et bredt udvalg af lysstofrør fra de førende mærker på markedet, og du vil derfor med garanti kunne finde de bedste lysstofrør hos os. Vi tilbyder tilmed mange forskellige modeller og så endda til konkurrencedygtige priser.

Kontaktinformation
Dansk Kontorstole Forsyning
Naverland 34
2600 Glostrup
Tlf:70 60 50 05
Email:   salg@dankontorstole.dk
dansk-kontorstole-forsyning-BOA