<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Colour Ceramica nyhed
Colour Ceramica nyhed

Annonce

Colour Ceramica nyhed

Colour Ceramica A/S er Danmarks største privatejede flisedistributør med lager placeret i Vejen. Med vores stærke lagerprogram kan vi løse din kundes opgave fra de mindste til de største formater. Vi tilbyder dag-til-dag levering i hele landet fra vores højeffektive lager i Vejen, hvilket sikrer at I altid har jeres fliser til tiden.

 

Du kan finde os på stand D-6010, hvor vi vil præsentere og give vores bud på, hvorfor vi er Danmarks bedste flisepartner!

 

Fra Imola Ceramica i Italien vil vi præsentere deres seneste skud på stammen: Azuma. Azuma har, foruden et fantastisk og moderne betonlook, måske flisebranchens mest komplette formatpakke. Der er tale om en coloured body porcelain flise med rektificerede kanter i otte forskellige størrelser - fra 30 x 60 cm til Big Slab-formatet 120 x 260 cm med mosaik, trappefliser og sokler som tilbehør. Azuma kan det hele! Læs mere på: www.imola.dk/azuma.

 

Derudover præsenterer vi følgende to messenyheder:

Terrazzo fliser i format 60 x 60 cm. Terrazzo looket er måske det mest trendy materiale netop nu - vi præsenterer på messen terazzo looket i tre farver: Lys grå,  grå og mørk grå.

Den anden nyhed er sildebensfliser, der også netop nu er yderst populære. Vi præsenterer tre farver: råhvid, antracite og grå i format 7,1 x 44,5 cm. Sildebensfliserne er specialproduceret kun for Colour Ceramica i Danmark af Rako.

 

Derudover har vi danmarkspremiere på seks nye udendørs fliser i 20mm tykkelse. Disse udendørs fliser kræver hverken fuge eller klæb, og er et flot og vedligeholdelsesmæssigt nemt alternativ til belægningssten. Formatet er 60 x 60 cm og kan leveres både som rektificeret eller preskanter.

 

Foruden ovennævnte nyheder finder du også vores mere gængse ”Hvide Pakke”, et udvalg fra Rako Object og meget mere! Alle sammen fliser, som altid er på lager i Vejen til omgående levering.

 

Læs mere om Colour Ceramica og se vores online flisekatalog på www.colourceramica.dk.

Kontaktinformation
Colour Ceramica A/S
Toftevænget 2
6710 Esbjerg V Esbjerg V
Tlf:+45 75 81 40 34
Email:   info@colourceramica.dk
Colour-Ceramica-nyhed