materialer-plantetens-præmisser

Materialer på planetens præmisser

 

På Building Green Aarhus den 3. & 4. maj, der i år bliver afholdt i Aarhus Congress Center kan du opleve 80 talere på 3 scener og 70 udstillere med produkter og løsninger, der sætter fokus på bæredygtige tiltag til byggeriet.

 

Du får sat fokus på den nødvendige transformation af byggeriets materialevalg, når vi bygger nyt og renoverer den eksisterende bygningsmasse. Det er vigtigt at vi bygger, udvikler og vælger materialer, der ikke belaster planeten og mennesker unødvendig for at sikre en positiv transformation af vores byer til gavn for planeten. Under temaet ‘Urban transformation – til gavn for mennesker og planet’ får du blandt andet stillet skarpt på materialer på planetens præmisser.

 

Bliv klogere på hvilke problemer naturen og klimaet er ramt af, og hvilken rolle byerne kan spille for at gøre en forskel. Du får sat fokus på, hvordan vi forener behovet for at skaber byer til gavn for mennesker og planet. Du bliver inspireret af talere fra Danmark og udlandet med stor indsigt i byudvikling og viden om mere bæredygtige bud på materialer til byggeriet. Se nogle af de spændende indlæg du kan glæde dig til på årets Building Green Aarhus her.

 

På Building Green Aarhus den 3. & 4. maj kan du opleve et særligt fokus på biobaserede materialer til byggeriet i specialudstillingen Build Biobased. I specialudstillingen er der udelukkende fokus på biobaserede materialer og løsninger til byggeriet, og her kan du se se, mærke og dufte til materialerne, gå i dialog med de spændende leverandører og høre om potentialet for de biobaserede løsninger.

 

Få ny viden om materialer på planetens præmisser i Aarhus Congress Center! Tilmeld dig gratis på forhånd.

 

Læs mere om Building Green Aarhus her 

Kontaktinformation

  • Building Green
  • Ørnevej 18, 1., 2400, København NV
  • Tlf: +45 35 25 35 45
  • Web: http://buildinggreen.eu/
  • Email : info@buildinggreen.eu