Design uden navn (17)

I næste uge går det løs på konferencen Bæredygtig Byggeproces!

 

På Bæredygtig Byggeproces den 7. & 8. juni kan du blive klogere på, hvor branchen står i dag, og hvordan vi sammen kan flytte os i morgen. Du kan møde og høre fra nogle af de mest ambitiøse aktører i branchen og blive inspireret til, hvordan du kan bidrage til en fremtid, hvor vi bygger ansvarligt på en måde, der er bedre for planeten og samtidig også indfrier vores mål og ambition i forhold til kvalitet, økonomi og social bæredygtighed.

 

Building Green glæder sig til at byde velkommen til 2 dage i byggeprocessens tegn, hvor vi på konferencen Bæredygtig Byggeproces den 7. & 8. juni blandt andet skal nørde emner som LCA, EU-taksonomi, bæredygtighedsledelse, partnerskabsformer, materialepas og meget mere!

 

Glæd dig til indlæg fra blandt andet:
- Betina Kristiansson, advokat & partner, Molt Wengel
- Christina Toftegaard Nielsen, forbrugerombudsmand, cand.jur., Forbrugerombudsmanden
- Kim Thinggaard, adm. Direktør, Malmos Landskaber
- Anna-Mette Monnelly, sustainability director, NREP
- Nina Koch-Ørvad, projektchef, Værdibyg
- Karina Mary Andersen, projektdirektør, NCC
- Johanne Mose Entwistle, partner & effektchef, AART
- Daniel Maimann, associate digital director, COWI

 

På Bæredygtig Byggeproces kan du være med til at vidensdele og udveksle erfaringer med ligesindede med bæredygtige processer i centrum. Konferencen er til dig, der ønsker at blive klogere på den bæredygtige byggeproces. Du er eksempelvis entreprenør, ingeniør, bygherre, developer, arkitekt eller arbejder som projektchef, udbudsansvarlig, konsulent eller er på anden vis involveret i byggeprojekter, der arbejder eller vil arbejde seriøst og målrettet med bæredygtighed.

 

Konferencen er en unik mulighed for at udvide dit professionelle netværk og være med til at sætte fokus på bæredygtighed i byggeriet.

 

Læs mere om konferencen her

 

Tilmeld dig her

Kontaktinformation

  • Building Green
  • Silkegade 17, 1113, København K
  • Tlf: +45 35 25 35 45
  • Web: http://buildinggreen.eu/
  • Email: info@buildinggreen.eu