23bgk-pn-mc6

I morgen åbner Building Green København – er du tilmeldt?

I morgen åbner Building Green dørene i Forum. Vær med til at høre debatter og keynotes, som alle stiller skarpt på årets tema 'Det regenerative byggeri'.

I morgen åbner Building Green dørene i Forum. Vær med til at høre debatter og keynotes, som alle stiller skarpt på årets tema 'Det regenerative byggeri'.

 

Har du fået hentet din GRATIS billet til Building Green København? Ellers kan du tilmelde dig lige her! 

 

I morgen og torsdag omdanner vi Forum til en stor bæredygtighedsfest – og du er inviteret! Mere end 150 talere står klar til at dele ud af viden på de 5 scener. Du kan også opleve spændende debatter og en stor udstilling med mere end 170 leverandører af bæredygtige løsninger og produkter til byggeriet. Husk også at besøge de 4 specialudstillinger.

 

Vi starter klokken 9 og fortsætter helt indtil klokken 17 både onsdag og torsdag. Du kan tage metro lige til døren. Der er gratis garderobe til dit overtøj, og du kan købe frokost mv. i foodtrucks og kaffevogne inde i Forum.

 

Lad os sammen vende udviklingen og se mod en regenerativ fremtid

 

Over 2 dage i Forum kan du opleve et omfattende program med store danske og internationale talere og spændende debatter, der giver dig deres perspektiv på, hvordan vi kan arbejde for at rykke mod generativt byggeri og hæve vores bæredygtige ambitioner. Under temaet ‘Det Regenerative Byggeri’ får du ny viden, inspiration og indsigt i arbejdet med bæredygtighed i byggeriet. 

 

Tilmeld dig i dag – og spar tid i indgangen i morgen! 

 

Hent din GRATIS billet her

Læs mere og se programmet her

Kontaktinformation

  • Building Green
  • Ørnevej 18, 1., 2400, København NV
  • Tlf: +45 35 25 35 45
  • Web: http://buildinggreen.eu/
  • Email : info@buildinggreen.eu